Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Notitieboekjes bedrukt met uw logo vanaf 5 stuks en al geleverd vanaf 4 werkdagen.

Van bureau-onderlegger tot a5 schrift met uw eigen ontwerp. Pinkcube heeft naast bedrukte memo's en notitieblokken een ruim assortiment artikelen, waaronder bedrukte schrijfmappen en bedrukte post-it blaadjes. In onze webshop vindt u zeker het promotieartikel dat u zoekt. Al onze producten zijn full colour te bedrukken en al leverbaar vanaf zeer kleine oplages en tegen zeer lage prijzen.

Notitieblokken bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk of een nuttige give-away die beslist veel gebruikt zal worden door de ontvanger? Denk dan eens aan bedrukte kantoorartikelen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van wel 25.000 verschillende items die leuk zijn om weg te geven en enthousiast worden ontvangen. Uit welke artikelen kunt u bijvoorbeeld kiezen?

Bureau onderleggers bedrukken

Een bureau onderlegger is altijd handig en kan zowel thuis als op het werk worden gebruikt. Met bedrukte bureau onderleggers op de desk komen uw werknemers professioneel over. Wij kunnen verschillende soorten bureau onderleggers voor u bedrukken. U kiest of u het logo van uw onderneming, een foto of juist een actie wilt laten afdrukken op de onderlegger en wij doen de rest! Met bedrukte bureau onderleggers bent u verzekerd van een goed bruikbaar artikel om weg te geven aan klanten en relaties. De hoge zichtbaarheidsfactor maakt van een bureau onderlegger de perfecte give-away!

Notitieboeken bedrukken

Zowel uw klanten als uw werknemers gebruiken dagelijks een notitieboek. Dat betekent dat men dit boek veel ziet en in handen heeft. Dat biedt u een mooie mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij bedrukken hoogwaardige notitieboeken met een zeer professionele uitstraling.

Schrijf- en notitieblokken bedrukken

Ook een schrijfblok is een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. Een bedrukt schrijfblok is leuk om bijvoorbeeld bij uw stand op een beurs weg te geven en natuurlijk zouden uw werknemers er eentje op zak moeten hebben! Bij het maken van een nieuwe aantekening komt uw onderneming keer op keer weer onder de aandacht en daar draait het om bij een succesvol relatiegeschenk!

Schrijfmappen bedrukken

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om kwalitatief hoogstaande schrijfmappen te laten bedrukken. De mappen hebben een stijlvolle uitstraling en gaan lang mee, ook bij dagelijks gebruik. Het spreekt voor zich dat de bedrukking op deze mappen mooi blijft. Deze mappen zijn zowel in kleinere oplages als in grote aantallen te bestellen, dat geldt overigens voor al onze bedrukte artikelen. Zo hoeft u niet direct enorme aantallen te bestellen en dat is wel zo prettig.

Zelfklevende memo's bedrukken

Zelfklevende memo's zijn niet meer uit het kantoor weg te denken. Natuurlijk zijn deze zelfklevende blaadjes ook thuis handig. Hiermee plakt u snel en eenvoudig een herinnering voor u zelf of voor een collega op het bureau of op een computer. Zo kan er nooit meer iets vergeten worden en dat geldt bij onze bedrukte memo's ook voor uw bedrijf! Op ieder blaadje staat uw bedrijfsinformatie afgedrukt. Zo komt uw bedrijf steeds weer onder de aandacht.

Schriften bedrukken

Wilt u graag bedrukte schriften laten maken voor uw klanten of werknemers? Geen probleem, ook dat is bij ons mogelijk. Met bedrukte schriften heeft u een leuke give-away in handen die bij iedereen in de smaak valt. De ervaring leert dat bedrukte schriften goed worden ontvangen en veel worden gebruikt. Doe daar uw voordeel mee en laat bijvoorbeeld uw logo afdrukken op onze schriften van hoge kwaliteit.

Kwaliteit voor een lage prijs

Zoals u uit onze website kunt opmaken bieden wij kwalitatief hoogstaande bedrukte artikelen voor iedere doelgroep. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een goedkope offerte aanvragen voor bedrukte artikelen. Binnen slechts twee minuten ontvangt u van ons in uw mailbox een duidelijke en voordelige offerte!