Toon filters

Bedrukte Non-woven tassen

Non woven tassen zijn dé ideale beurstasjes en tevens uitermate geschikt om al promotieartikel mee te geven aan klanten. Ze zijn sterk, maar toch licht en comfortabel in gebruik waardoor ze zeker hergebruikt zullen gaan worden. Niet op de laatste plaats wordt er zeker ook om budgettaire redenen vaak gekozen voor non-woven tasjes. Non-woven is een materiaal dat gemaakt is uit kunstvezels van polypropyleen die worden samengevoegd met een bindmiddel. Het is een textielsoort dat niet geweven (non-woven) of gebreid is zoals vele andere textielsoorten. Het materiaal is zacht maar iets groffer als bijvoorbeeld katoen. Het materiaal is daardoor niet geschikt voor erg gedetailleerde ontwerpen, daarvoor adviseren wij katoenen tassen te kiezen.Tassen van non woven materiaal zijn duurzaam en milieuvriendelijk, want het materiaal is recyclebaar. Alle onze non-woven tassen zijn te bedrukken met uw logo in uw eigen PMS kleuren, vraag nu uw offerte aan of bestel direct online!
Vergelijk
Toon prijs
34 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte Non woven tassen met logo

Snel Non woven tassen bedrukken kan uitstekend bij ons. Wij zijn namelijk een leverancier van promotieartikelen. Wij bieden een heldere prijsbenadering. Binnen 1 minuut heeft u een offerte in uw mailbox. Non woven tassen als relatiegeschenk aan klanten mee geven is zo binnen een kort tijdsbestek geregeld. Non woven tassen bedrukken maakt een relatiegeschenk nog leuker. Want door bedrukte Non woven tassen aan uw relaties te overhandigen, geeft u ze een leuk en origineel cadeau. Bijvoorbeeld Non woven tassen met logo. Non woven tassen in een kleine oplage bestellen kan bij ons heel gemakkelijk. Goedkope Non woven tassen bestelt u daarom bij ons wanneer u het jaar graag positief wilt afsluiten, of een nieuw jaar goed wilt beginnen.

Bedrukte Non woven tassen als relatiegeschenk

Non woven tassen laten bedrukken is een echte aanrader wanneer u een origineel cadeau wilt overhandigen. Uiteraard kunt u ze ook uitdelen op een beurs waar u aanwezig bent. Non woven tassen met bedrukking zullen mensen stimuleren om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan uw website. Daarom doet u er goed aan gebruik te maken van dit originele relatiegeschenk. En omdat het snel gerealiseerd kan worden en wij een voordelige prijs rekenen, kunt er van op aan dat u de beste keuze hebt gemaakt. Wacht daarom niet langer met bestellen, maar dien een prijsopgave bij ons in en verzeker uzelf van de beste promotieartikelen op dit moment.