Non-woven tassen bedrukken

Non-woven is een materiaal dat is gemaakt uit kunstvezels van polypropyleen die worden samengevoegd met een bindmiddel. Een textielsoort die niet-geweven (non-woven) of gebreid is zoals veel andere textielsoorten. Laat non-woven tassen bedrukken door Pinkcube: de ideale beurstassen, maar ook uitermate geschikt voor het samenstellen van een leuk relatiegeschenk voor klanten. De bedrukte non-woven tassen zijn sterk, maar toch licht en comfortabel in gebruik. Zeer herbruikbaar en bovendien scherp geprijsd. En dat laatste is ook zeker een reden voor de populariteit van de non-woven tasjes.

Het materiaal van non-woven tassen is zacht, maar iets grover als bijvoorbeeld katoen. Hierdoor is het niet geschikt voor hele gedetailleerde ontwerpen. Kies in dat geval voor ​bedrukte katoenen tassen of laat ​canvas tassen bedrukken. Ontdek de mogelijkheden, vraag een offerte aan of bestel direct online!

Ontdek de mogelijkheden en kleuren

Met de non-woven tassen van Pinkcube ben je zeker van een duurzaam product. Het is zowel herbruikbaar als recyclebaar. Dat maakt het een extra waardevol relatiegeschenk. Zoals je op deze pagina ziet, heb je bij Pinkcube een ruime keuze voor non-woven tassen in verschillende maten en kleuren. In kleine oplage non-woven tassen bedrukken? Per tas geven wij de minimale oplage aan. Sorteer eenvoudig op kleine oplage en je ziet de beste keuzes.

Bedrukte non-woven tassen bestellen

Snel non-woven tassen met logo bedrukken? Natuurlijk is dat mogelijk bij Pinkcube. Per product zie je direct wat de verwachte levertijd is. Dat geeft duidelijkheid! Meer haast? Neem dan even contact op en we bespreken samen de mogelijkheden. Offerte nodig? Die ontvang je binnen 1 minuut in je mailbox. Voor welke tas je ook kiest: wij zorgen altijd moeiteloos voor het mooiste resultaat. Voor optimale extra zichtbaarheid van jouw logo of boodschap. Ontdek de mogelijkheden en bestel snel.