Canvas tassen bedrukken

Pinkcube heeft trendy draagtassen in het aanbod van zware kwaliteit. Canvas is een grof dichtgeweven katoenen weefsel. Onze canvas tassen zijn gemaakt van natural cotton. Biologisch katoen dat ongebleekt direct naar de weverij gaat. Laat canvas tassen bedrukken met je logo of een tekst of ontwerp naar keuze.

Ontdek het aanbod canvas tassen van Pinkcube op deze pagina. Filter op de kwaliteit, op levertijd of de mogelijkheid voor dubbelzijdige bedrukking. Naast canvas tassen bedrukken wij nog verschillende andere soorten tassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van ​rugzakken met logo of ​bedrukte goodiebags? Bekijk het aanbod en ontdek de verrassende mogelijkheden bij Pinkcube.

Wat is canvas?

Canvas is sterker en zwaarder dan katoen en linnen. Het is ook gemaakt van katoen, maar dan op een andere manier geweven. Canvas is namelijk extra strak geweven, waardoor het extra sterk en wat zwaarder is. En dat zorgt voor een betere kwaliteit. Laat een canvas tas bedrukken als je op zoek bent naar een stevige tas ter promotie van je merk. In het aanbod van Pinkcube vind je canvas tassen in verschillende kleuren en maten.

Je eigen canvas tas ontwerpen

Je eigen canvas tas ontwerpen is een fluitje van een cent bij Pinkcube. Klik op een tas, kies de gewenste kleur, het aantal kleuren voor de opdruk en het aantal stuks. Je vraagt een offerte aan en stuurt ons het drukbestand. De maximale drukafmeting staat duidelijk aangegeven bij de productinformatie. Vervolgens ontvang je van ons binnen 1 uur gratis en vrijblijvend een digitaal ontwerp. Pas na goedkeuring starten wij met de canvas tassen bedrukken. Dat is dus zo gepiept!