Schoudertassen bedrukken

Schoudertassen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Denk aan simpele stoffen tas met een lang hengsel, een sporttas of een boodschappentas die als schoudertas te dragen is. En dat zorgt ervoor dat er zoveel mogelijkheden zijn als het gaat om schoudertassen bedrukken. Ontwerp je eigen schoudertas met een opdruk naar wens. Laat een schoudertas bedrukken met logo, met tekst of een andere afbeelding. Alles is mogelijk. En bij Pinkcube maken we dat ook nog eens heel gemakkelijk.

Op zoek naar een goedkope schoudertas of wil je juist een premium schoudertas laten bedrukken? Dankzij het brede aanbod slaag je bij Pinkcube zeker voor de perfecte tas. En als je daarbij hulp nodig hebt, dan helpen we daar graag bij.

Een ideaal relatiegeschenk

Een schoudertas is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een relatiegeschenk voor je klanten of medewerkers. Vul de tas met een aantal zakelijke items met je logo, zoals een ​luxe pen met logo of een ​bedrukt notitieboek en je hebt een compleet geschenk waarmee je ook nog eens zorgt voor extra zichtbaarheid. Maar dat is natuurlijk ook leuk om te geven als kerstpakket aan je medewerkers.

Schoudertassen bedrukken: een herbruikbare tas

Schoudertassen zijn ook heel goed inzetbaar als vervanger van losse plastic tassen. Laat een mooie herbruikbare schoudertas met logo bedrukken en verkoop deze in je winkel. Als het een hele fijne tas is, zullen ze vaak te zien zijn op straat. Zo zorg je dus op een slimme manier voor extra promotie én draag je een steentje bij aan het milieu. Er is ontzettend veel keuze in modellen en formaten, dus er zit vast en zeker een geschikte schoudertas bij.

Bestellen is heel makkelijk

Pinkcube bewijst dat het laten bedrukken van schoudertassen supereenvoudig is. Kies je favoriete tas, geef je voorkeuren aan, vraag een offerte aan en stuur ons je logo. Binnen 1 uur ontvang je van ons al een digitale proefdruk. Tevreden? Dan starten wij direct met bedrukken en heb je de bedrukte schoudertassen in no time in huis. Fluitje van een cent dus!