Een mooie give-away: bedrukte sleeves

Om reclame te maken voor uw bedrijf kunt u werken met give-aways: producten die u gratis weggeeft, met daarop uw bedrijfslogo. Zo maakt u mensen blij met een gratis product, en zorgt u voor reclame voor u bedrijf. Ons bedrijf is gespecialiseerd in onder meer snel en goedkoop sleeve bedrukken. Wij kunnen voor een kleine oplage shirts met bedrukte sleeve zorgen, die u kunt uitdelen aan mensen. Zo zorgt u voor meer naamsbekendheid.

Sleeves met eigen logo

Een sleeve laten bedrukken tegen een redelijke prijs doet u bij ons. Zo koopt u gemakkelijk een sleeve relatiegeschenk, dat lang mee zal gaan en dat door de ontvanger vast en zeker op prijs gesteld zal worden. Zo'n sleeve met logo zorgt ervoor dat mensen geconfronteerd worden met uw bedrijf. Door de zichtbaarheid van uw logo kunnen mensen dit beter onthouden, en dat komt uw bedrijf ten goede. 

Een sleeve met opdruk koopt u bij ons

Veel mensen zijn op zoek naar het beste adres voor een sleeve met bedrukking. Als u de beste plek hiervoor zoekt, zit u bij ons goed. Om snel een sleeve te bedrukken zijn wij u graag ter dienst. Een sleeve in kleine oplage laten drukken regelen wij graag voor u binnen no-time, want tijd is geld. Bij ons kunt u een goedkope sleeve laten bedrukken. Een gemakkelijkere manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten is er haast niet. 

Het beste relatiegeschenk, bestel het nu

Een beter relatiegeschenk dan een sleeve met opdruk vindt u niet snel. U maakt de ontvanger er blij mee, en zorgt daarnaast voor een grotere naamsbekendheid. U bestelt bij ons snel een goedkope sleeve, en kunt direct aan de gang met de verspreiding ervan. Wij leveren binnen een of enkele dagen, en zorgen voor een goedkope sleeve. Dat komt uw bedrijf ten goede, en is voor ons ook gemakkelijk. Een sleeve laten bedrukken is zo gebeurd, en wij kunnen hem dan direct naar u opsturen.