Sleeves bedrukken

Voor het beschermen van je laptop of je tablet is een sleeve heel handig. Bijvoorbeeld als je naar een klant of naar school gaat. Of onderweg naar je werk. En dat maakt het zo’n mooie give-away. Laat sleeves bedrukken met je logo en de ontvangers nemen deze overal mee naartoe. En zo nemen ze jouw logo ook overal mee naartoe. De ultieme manier om je laptop of tablet te beschermen én je merk te promoten.

Laten wij nu een aantal hele leuke sleeves in ons aanbod hebben. Sleeves in verschillende groottes en van verschillende materialen. De bedrukte sleeves bestel je supergemakkelijk en snel. En dat geldt ook voor de andere producten, zoals ​bedrukte laptoptassen en ​webcamcovers met logo. Ontdek de mogelijkheden en laat je verrassen.

Een fijne sleeve met logo

In ons aanbod vind je verschillende soorten sleeves voor je laptop of tablet. Denk aan een sleeve met een aantal vakjes voor het opbergen voor wat spullen of een handvat om de sleeve makkelijk mee te nemen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrukte sleeve van appelleer? Je leest het goed, leer gemaakt van appels. Een extra duurzame keuze! Bekijk de mogelijkheden en laat je favoriete sleeve bedrukken.

Veel ruimte voor de bedrukking

Het voordeel van sleeves bedrukken: deze hebben veel ruimte voor je logo! Hoeveel ruimte er precies is, dat geven we per product aan met de drukafmeting. En we geven ook aan in hoeveel kleuren we de betreffende sleeves bedrukken. Duidelijkheid, daar houden wij van. En in een paar simpele stappen stel je het product samen. Vraag een offerte aan en stuur ons je logo. Binnen 1 uur zie je hoe de bedrukte sleeve eruit gaat zien aan de hand van de digitale drukproef. En pas wanneer jij tevreden bent, starten wij met het bedrukken.