Webcam cover bedrukken

Veilig online werken is belangrijk. Door werknemers webcam covers te geven die ze kunnen bevestigen aan ingebouwde webcam van hun laptop, maak je online werken een stuk veiliger. Zo weet je zeker dat mensen met verkeerde intenties - die via malware je webcam kunnen bedienen - niet zomaar kunnen meekijken terwijl medewerkers aan het werk zijn. Daarnaast zijn bedrukte webcam covers ideaal om weg te geven. Een webcam cover is compact en zijn dus makkelijk weg te geven op een beurs of evenement. Bedrukte webcam covers zijn dus de ideale veilige give-away's. Bovendien kun je webcam covers bedrukken met je eigen logo. Zo is je huisstijl ook nog eens goed zichtbaar. Een webcam cover uitdelen is daarom ook een effectieve give-away voor (potentiële) klanten. Een webcam cover is een nuttig cadeau en komt altijd van pas. Doordat je bedrijfslogo bedrukt is op de webcam cover is, springt deze vaak in het oog wanneer een klant zijn/haar laptop gebruikt. Kortom, door webcam covers bedrukken en deze weggeven aan (potentiële) klanten blijf je lang zichtbaar en dus top-of-mind. Wil je meer zien van ons assortiment met gadgets? Bekijk dan powerbanks, auto accessoires, speakers of bedrukte activity trackers.

Webcam schuifje met een boodschap

Met een webcam cover - ook wel webcam schuifje genoemd - kun je niet alleen klanten of werknemers verblijden met een nuttige giveaway, maar je brengt daarmee ook een boodschap over. Bijvoorbeeld wanneer je de kernwaarde 'innovatief' meer onder de aandacht wil brengen. Een uitgelezen moment hiervoor is de Europese dag van de Privacy. Middels dit inhaakmoment kun je deze kernwaarde en bijbehorende informatie onder de aandacht brengen bij werknemers of klanten. Op die manier laat je zien waar je als bedrijf voor staat en dient de webcam cover als versterking van de boodschap.

Webcam cover bescherming tegen krassen

Dat webcam covers beveiligen tegen ongewenste gluurders via je webcam wisten we al. Maar wist je ook dat bedrukte webcam covers voorkomen dat je camera beschadigd? Je laptop neem je overal mee naartoe en daardoor kan het voorkomen dat de webcam beschadigd raakt. Webcam covers zorgen voorkomen dit. Zo blijft de camera altijd krasloos en kun je tijdens het werken je camera veilig en verantwoord gebruiken.

Zo bevestig je webcam covers

Webcam covers bevestig je zelf gemakkelijk aan de laptop. Wat je moet doen? Besmeer de randjes met lijm, bevestig de cover op de laptop en druk 'm een paar seconden stevig aan. En et voilà: de webcam cover is bevestigd aan je laptop. Naast webcam covers bedrukken kun je ook een cover voor je telefoon bestellen bij Pinkcube. Deze bevestig je met een stukje tape aan je telefoon. Zo weet je zeker dat niemand mee kan kijken via de front camera van je smartphone.

Webcam covers met handig schuifsysteem

Webcam covers zijn handig in gebruik. Wil je dat iemand je ziet? Dan schuif je het schuifje op zij. Wil je pottenkijkers buiten de deur houden? Dan doe je het schuifje weer dicht. Zo simpel is dat. Let er wel op dat niet alle laptops geschikt zijn voor een webcam cover. De webcam van een Apple Macbook kan bijvoorbeeld beschadigd raken wanneer je een schuifje bevestigd. Wil je toch een webcam cover bevestigen aan je Macbook? Doe dit dan volgens de Apple richtlijnen. Zorg bijvoorbeeld dat je een cover koopt die niet dikker is dan 0,1 mm en geen plakresten achterlaat. Om het zekere voor het onzekere te nemen kun je de webcam cover verwijderen voordat je de laptop dicht doet. Zo weet je zeker dat de camera niet beschadigd en houd je toch ongewenste gluurders op afstand.

Webcamcovers bedrukken goedkoop

Een groot publiek bereiken met zo min mogelijk kosten? Regelen we. Al vanaf 12 cent bedruk je webcam covers full colour. Bijvoorbeeld met je bedrijfsnaam. Handig voor als je meer naamsbekendheid wil genereren op een congres of een evenement. Deel de covers bijvoorbeeld uit aan je publiek nadat je een presentatie hebt gehouden. Of stop ze in een goodiebag die je meegeeft aan (potentiële) klanten. Zo heb je een origineel cadeautje waarbij ze bij het open klappen van hun laptop altijd aan jouw bedrijf zullen denken. Oftewel, een groot bereik binnen een klein budget en een blijvende indruk. Heb je kleine aantallen nodig? Ook geen probleem. De minimale afname voor het laten bedrukken van full colour webcam covers is 25 stuks. Wil je meer weten over een webcam cover als relatiegeschenk? Of heb je vragen over full colour bedrukkingen en de gratis drukproef? Stuur dan een chat, e-mail of bel met ons.