Toon filters

Bedrukte Toilettassen

Wilt u een uniek geschenk voor uw personeel of relaties? Met onze bedrukte Toilettassen gaat uw geschenk zelfs met de mensen mee op reis binnen Nederland of misschien wel de rest van de wereld. De Toilettassen met opdruk zijn een ideale manier om extra aandacht voor uw merk of bedrijfsnaam te creëren zonder dat uw relaties dit als storend ervaren.

Vergelijk
Toon prijs
76 artikelen
Sorteer op:

Toilettassen met eigen logo

Met onze Toilettassen met logo heeft u een geschenk wat niet bij uw relaties thuis in de kast blijft liggen maar iets wat dagelijks kan worden gebruikt. Een ideale manier om indirect met uw relaties in contact te blijven.

Bedrijfsnaam op toilettas?

Bij onze Toilettassen met opdruk kiest u zelf wat u op de toilettas wil laten plaatsen. Dit kan uw bedrijfsnaam zijn, uw logo of misschien wel de foto van een van uw producten? U bent hier volledig vrij in en wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Toilettassen ideaal relatatiegeschenk

Heeft u uw Toilettassen relatiegeschenk snel nodig? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt bij ons nu direct een offerte aanvragen en dan zorgen wij binnen enkele minuten voor een correcte en passende offerte in uw mail box met een heldere prijs. U hoeft de Toilettassen met bedrukking niet in een grote oplage te bestellen. Niet iedereen besteld in grote oplages en daar spelen wij graag op in. Het is bij ons ook mogelijk om Toilettassen met bedrukking in een kleine oplage te bestellen. Ook hiervoor maken we graag een offerte voor u.

Toilettassen bedrukken in hoge kwaliteit

Wilt u bij ons Toilettassen laten bedrukken? Dan zorgen staan wij garant voor een zeer hoge kwaliteit van de door u bestelde artikelen. Bij ons is het mogelijk om goedkope Toilettassen te laten bedrukken maar we leveren daarbij niet in op de kwaliteit van het product.

Heeft u een vraag over Toilettassen laten bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.