Toilettassen bedrukken

Wil je een uniek en praktisch geschenk voor je personeel of relaties? Laat toilettassen bedrukken met logo en vul deze met een aantal leuke items. Of je nu een weekendje weg of langer op reis gaat: een fijne toilettas komt altijd van pas. En als het een bedrukte toilettas is, dan gaat het merk letterlijk en figuurlijk mee op reis. Deze toilettassen met logo zijn ook ideaal om te gebruiken in je beautyzaak. Je logo valt zo extra op en dat zorgt voor meer naamsbekendheid.

Naast toilettassen bedrukken we nog meer leuke beauty items met logo. Wat dacht je bijvoorbeeld van ​douchegel met logo of ​cosmetica met logo? Wij bieden alles wat nodig is voor een uniek beautygeschenk.

Logo of eigen ontwerp

Toilettassen bieden veel ruimte voor het bedrukken van het logo, maar er zijn natuurlijk nog veel meer bedrukkingsmogelijkheden. Wat dacht je van een toilettas met naam, een boodschap of een afbeelding? Toilettassen laten bedrukken of borduren is mogelijk in 1 tot 4 kleuren of zelfs in full colour met een foto of andere afbeelding. Per product zie je snel wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Zo ontwerp je je eigen, unieke toilettas! Binnen 1 uur na de bestelling ontvang je een digitale proefdruk ter controle. Na goedkeuring starten wij pas met de toilettassen bedrukken.

Kies je favoriete bedrukte toilettas

Laat een toilettas bedrukken met meerdere vakken of met een haakje om op te hangen: de mogelijkheden zijn eindeloos dankzij het ruime aanbod van Pinkcube. Van goedkope toilettassen tot meer premium varianten, gemaakt van verschillende materialen. Vind je duurzaamheid belangrijk? Kies dan bijvoorbeeld voor een toilettas van RPET, gerecycled PVC of canvas. Maak gebruik van de handige filters en je vindt snel je favoriete toilettas! En bestellen is net zo eenvoudig bij Pinkcube. Kiezen, klikken, klaar!