USB creditcards bedrukken

Een USB-stick in een ultracompact formaat bedrukken? Kies van voor een creditcard USB-stick! Een hele dunne USB-stick, waardoor deze in elke portemonnee past. Geen wonder dat de compacte, mini USB-sticks zo populair zijn. Laat USB creditcards bedrukken met je logo of een boodschap, zet je bedrijfspresentatie erop en voeg de USB-stick toe aan goodiebags die je uitdeelt tijdens een beurs. Het is slechts een voorbeeld van een praktische toepassing. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Pinkcube biedt je de keuze uit creditcard USB-sticks in verschillende formaten en met een opslagcapaciteit die varieert van 1 tot 32 GB. Naast deze USB kaarten bedrukken we nog meer leuke gadgets zoals ​powerbanks met logo en ​bedrukte digitale horloges. De leukste items die een bijdrage leveren aan je naamsbekendheid!

Creditcard USB-sticks van verschillende materialen

Pinkcube maakt het makkelijk om het juiste product te kiezen. En dat geldt ook voor de USB creditcards die we bedrukken. Je filtert het aanbod heel eenvoudig op bijvoorbeeld de opslagcapaciteit, de mogelijkheid om de USB-stick aan een sleutelhanger te bevestigen, de levertijd en de materialen. Qua materialen heb je de keuze uit mini USB-sticks van onder andere ABS plastic, biologisch afbreekbaar kunststof en bamboe. Kun je het juiste product toch niet zo snel vinden? Dan reageert het team van Pinkcube supersnel via chat, mail of telefoon. We doen graag een stapje extra voor je.

De mogelijkheden voor het bedrukken

USB kaarten bedrukken heeft als voordeel dat je extra veel ruimte hebt voor de opdruk. Desgewenst zelfs op twee zijden! Per product zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Dit varieert van 1 kleur tot maximaal 4 kleuren. En de bamboe USB creditcard bedrukken we niet alleen, maar graveren we ook voor een extra chique uitstraling. Vraag een offerte aan, upload je logo en we sturen je binnen 1 uur gratis én vrijblijvend een digitaal ontwerp. Zo zie je hoe de bedrukte USB creditcards eruit gaan zien. Wel zo handig!