Powerbanks bedrukken met logo

Help! De batterij van je telefoon, laptop of tablet is bijna leeg en er is geen stopcontact in de buurt. In die situaties kan een powerbank een echte redder in nood zijn. En wist je dat powerbanks bedrukken met je logo mogelijk is? Deze powerbanks zijn de ideale giveaway. Een logo, tekst of ander beeld op de powerbank? Jij mag het zeggen. De ontvanger kan de bedrukte powerbank door het kleine formaat makkelijk overal mee naartoe nemen. Een praktisch cadeau, waar de ontvanger zeker veel plezier van gaat hebben.

Pinkcube levert bedrukte powerbanks in veel formaten, vormen, kleuren en met verschillende vermogens. Er is altijd een powerbank te vinden die past bij jouw huisstijl of creatieve idee. Naast de mogelijkheid om powerbanks te bedrukken, verrassen we je graag ook met andere gadgets. Denk aan een handige webcam cover met logo of bedrukte draadloze speakers. Genoeg keuze voor een leuk en praktisch relatiegeschenk.

De batterijcapaciteit van de bedrukte powerbanks

Er is genoeg keuze als het gaat om powerbanks bedrukken. Onder andere als het gaat om de batterijcapaciteit die we uitdrukken in mAh. Maar wat houdt dat precies in? Het getal geeft aan hoelang de batterij een bepaalde hoeveelheid stroom kan afgeven. Hoe groter het aantal, hoe langer deze kan opladen. Houd als richtlijn het volgende aan:

Tot 3.000 mAh: smartphones een keer volledig opladen;
Vanaf 3.000 mAh: smartphones met gemak 3 keer opladen;
Vanaf 10.000 mAh: smartphones zeker 5 keer volledig opladen en tablets en laptops opladen.

Onze productexperts adviseren je graag over de juiste capaciteit voor de powerbanks die je wilt laten bedrukken.

Powerbanks bedrukken die draadloos opladen

Uniek in ons aanbod zijn de powerbanks die draadloos opladen. Je legt simpelweg je telefoon erop en de powerbank start direct met opladen. Handig om op je bureau neer te leggen. Deze draadloze powerbanks bedrukken we ook met je logo, zodat jouw bedrijf altijd in het oog springt op de bureaus of nachtkastjes van de ontvangers! We hebben een handige set voor draadloos opladen of een draadloze oplader met zuignapjes, zodat deze goed op zijn plek blijft zitten. Wil je meer weten over de powerbanks in combinatie met draadloos opladen? Bekijk dan onze adviespagina over powerbanks.

Goedkope powerbanks personaliseren

Goedkope powerbanks zijn ideaal als giveaway op bijvoorbeeld een beurs. En deze goedkope powerbanks vind je ook in het aanbod van Pinkcube. Goedkoop, maar nog steeds van uitstekende kwaliteit. Ideaal als reclamemiddel voor het bereiken van een groot publiek. De goedkope powerbanks zijn compact, handig en je bedrijfslogo komt perfect tot uiting. Heb je een spoedklus? Sorteer de producten dan op de snelste levertijd. En wij bespreken de mogelijkheden voor een spoedlevering ook graag met je. Wil je een offerte voordat wij de powerbanks bedrukken? Dat is geen probleem en deze ontvang je zelfs binnen 1 minuut. Simpel en snel.

Powerbanks van verschillende materialen

Misschien had je er verder nog niet over nagedacht, maar bij ons heb je de keuze uit bedrukte powerbanks van verschillende materialen. Natuurlijk bieden we ‘standaard’ powerbanks van plastic. Maar wat dacht je van powerbanks van rubber, die extra goed tegen een stootje kunnen? Hecht je waarde aan duurzaamheid? Laat dan powerbanks bedrukken van duurzame materialen zoals bamboe, kurk of gerecycled plastic. Op die manier laat je de ontvangers zien dat je duurzaam bezig bent.

Diverse modellen en formaten

Als je ons aanbod ziet, valt het je vast op dat powerbanks in veel verschillende modellen en formaten verkrijgbaar zijn. Van een powerbank zo plats als een creditcard tot een rond model. Iedere powerbank heeft weer zijn eigen voordelen. Daarom beschrijven we ieder product uitgebreid voor je op de website en geven we aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn: van 1 kleur tot full colour. En als je vragen hebt over de powerbanks, dan staan we je graag persoonlijk te woord.

Hulp bij de keuze

Eén ding is zeker: met een bedrukte powerbank als relatiegeschenk laat je zeker een goede indruk achter. Een stukje waardering van de klantrelatie of als extra’s bij aankoop. Maar welke kies je dan? Wij helpen je door middel van de handige filters op onze pagina. Maar natuurlijk helpen we je ook graag persoonlijk met het kiezen van de perfecte powerbank. Van een draadloze powerbank tot solar chargers: in ons aanbod vind je het allemaal. Voor ieder budget en voor ieder doel hebben wij leuke opladers in ons aanbod.

Powerbanks bedrukken in kleine oplage

Wil je powerbanks bedrukken in kleine oplage? Ook dat is mogelijk. Wij bedrukken powerbanks al vanaf 4 stuks! Bij ieder product staat duidelijk aangegeven wat de minimale afname is. En je sorteert heel makkelijk op de powerbanks die in kleine oplage verkrijgbaar zijn. Op die manier hoef je dus niet meteen in grote aantallen bedrukte powerbanks te bestellen. En het bijbestellen is ook heel makkelijk. Wacht dus niet langer en bestel deze praktische giveaway.