Bedrukte waterflesjes

Een frisse dorstlesser met jouw logo erop. Dat krijg je als je waterflesjes laat bedrukken met je eigen logo. De bedrukte waterflesjes zijn verkrijgbaar in de kleine 330 ml met draaidop of grote 500 ml met sportcap en worden voorzien van een full colour label. Zo breng je de boodschap op de beste manier richting je doelgroep! Bovendien zijn de meeste flesjes in ons aanbod gemaakt van gerecycled materiaal en daarom voorzien van een ​rPET label.

Bedrukte waterflesjes uitdelen aan je doelgroep heeft als groot voordeel dat het etiket van het waterflesje voldoende ruimte biedt voor je communicatieboodschap en het overbrengen van je huisstijl in full colour. Pinkcube hecht waarde aan kwaliteit en zorgt voor stevige stickers op de flesjes water met een mooie opdruk. Ben je op zoek naar (BPA vrije) herbruikbare waterflessen? Bekijk dan ons mooie assortiment ​waterflessen met logo. Maar natuurlijk is ​bidons bedrukken ook mogelijk. Ontdek de mogelijkheden en laat je verrassen.

Waterflesjes met opdruk

Op de bedrukte waterflesjes komt je boodschap altijd helder over. Ideaal om in de kantine te zetten, als giveaway op een evenement of om toe te voegen aan een relatiegeschenk. Een flesje water laat zich graag meenemen in de tas voor dorstige momenten. Zo laat je je logo onderweg dus ook zien aan de wereld! Spring op onverwachte momenten en plekken onder ogen van de dorstiger drager of de mensen om hem of haar heen. Zo’n flesje kan op vele momenten van pas komen. En wij leveren ze in vele soorten en maten!

Waterflesjes in kleine oplage

Wij leveren de waterflesjes in de gewenste hoeveelheid en ze zijn ook in kleine oplage te bestellen. Per waterflesje zie je wat de minimale afname en de verwachte levertijd is. Zo heb je altijd duidelijkheid. Jouw wensen staan centraal en wij zorgen voor het snel bedrukken van de waterflesjes.

Offerte aanvragen & bestellen

Wil je een offerte ontvangen voor de waterflesjes? Deze ontvang je binnen 1 minuut van ons! En na het bestellen vinden wij het belangrijk dat de onze goedkope waterflesjes helemaal aan je wensen voldoen. Je hebt de volledige controle over het ontwerp dat jij aanlevert. En wij sturen binnen 1 uur na je bestelling een digitaal ontwerp, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Wij denken graag met je mee.