Uitgebreid assortiment voor bedrukte aansteker

Ben je op zoek naar een goedkope aansteker of juist een luxe aansteker? Voor ieder budget en voor iedere wens levert Pinkcube de juiste bedrukte aanstekers. Of je nu op zoek bent naar reclame aanstekers of een premium relatiegeschenk: wij hebben altijd een passend product. Laat je verrassen door de verschillende aanstekers in het aanbod. De bekende BIC aansteker mag hier natuurlijk niet in ontbreken. Maar Zippo aanstekers laten bedrukken met logo is ook mogelijk. Als het gaat om goedkoop aanstekers bedrukken, dan zijn de Unilite aanstekers een aanrader. Deze behoren zelfs tot de goedkoopste aanstekers in de markt en dat merk je niet aan de kwaliteit. Ideaal om in te zetten als reclame aanstekers. Wat voor aansteker je ook kiest: Pinkcube zorgt altijd voor een product van topkwaliteit met een logo dat er perfect op staat.

Aanstekers laten bedrukken bij Pinkcube

Aanstekers met logo bedrukken regel je moeiteloos en snel op Pinkcube.nl. Aanstekers personaliseren is mogelijk in 1 tot 4 kleuren of zelfs full colour op 1 of 2 zijde. Per aansteker staat aangegeven wat de mogelijkheden zijn en wat de minimale afname is. De meest kleine oplage is 50 stuks. Maar 100 stuks bedrukken of meer is natuurlijk ook geen probleem. Je ziet ook direct hoe goedkoop bedrukte aanstekers zijn per stuk. Wil je een aansteker laten bedrukken met een tekst, een andere afbeelding of een aansteker met foto? Ook dat is geen probleem bij Pinkcube. Zo design je je eigen, custom aansteker. Advies over de juiste promotie aanstekers of de bedrukking? Wij denken graag met je mee.

Eenvoudig bestelproces

PInkcube.nl bewijst dat aanstekers bedrukken een fluitje van een cent is. Als je een geschikte aansteker gevonden hebt, ontvang je al binnen 1 minuut een duidelijke offerte met voordelige all-in prijzen. Vervolgens maken onze designers graag gratis en vrijblijvend een digitale drukproef zodat je ziet hoe wij iedere aansteker bedrukken. Snelheid kan belangrijk zijn daarom ontvang je deze binnen 1 uur in je mailbox. Wij gaan pas drukken als je 100% tevreden bent over het resultaat. Moeiteloos het mooiste resultaat!

Levertijd bedrukte aanstekers

De levertijd van de aanstekers ligt tussen de 5 en 15 werkdagen. Per aansteker zie je wat de verwachte levertijd is. Laat het ons weten als je een deadline hebt, dan kijken wij wat mogelijk is om deze deadline te halen.

Ook bij Pinkcube.nl

Op Pinkcube.nl vind je niet alleen aanstekers, nog meer promotieartikelen zoals pennen met logo en bedrukte bidons. Wij bieden alles wat je nodig hebt om je merk op de juiste manier onder de aandacht te brengen.