Pennen bedrukken met logo

Bedrukte pennen zijn het perfecte promotieartikel om een merk te promoten. Pennen met logo zijn niet alleen functioneel, maar ook betaalbaar! Waarom pennen met logo bijvoorbeeld functioneel zijn? Dit promotieartikel is eenvoudig uit te delen. Zo bereikt u een groot aantal potentiële klanten. U heeft zelfs een keuze in pennen met een full color opdruk. Dat wordt een boodschap met een kleurrijke twist. Geeft u de pen aan een belangrijke relatie? Dan kunt u ook kiezen voor een chique gravering. Parker pennen graveren geeft een chique uitstraling. Voor elke gelegenheid is er voor u de juiste pen. Onze collega’s helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte, gepersonaliseerde pen.

Ook kunt u denken aan duurzaamheid. We hebben een assortiment met duurzame pennen, gemaakt van natuurlijke mineralen zoals tarwestro of gerecycled karton. Met eco pennen laat u uw klanten zien dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Of kiest u toch een pen die geheel aangepast is aan uw huisstijl? Bijvoorbeeld de autobanden van uw garage gebruiken. Ook dit kan met Prodir pennen bedrukken. Genoeg keuze om uw pennen met logo te bedrukken.

Laatste trends bedrukte pennen

Is uw oog gevallen op het bedrukken van pennen, maar heeft u nog niet helemaal voor ogen welke pen het beste past bij uw reclame-uiting? Pennen met logo bestellen kan bij ons al vanaf 50 stuks! Binnen onze collectie zijn er diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld het materiaal waar u voor kiest:

  • Kunststof pennen
  • Metalen pennen
  • Duurzame pennen van bijvoorbeeld gerecycled karton

U kunt bij ons eindeloos combineren tot u bedrukte pennen heeft die helemaal naar wens zijn. Ons assortiment wordt wekelijks aangevuld met de laatste trends en ontwikkelingen. Een trend is Prodir pennen bedrukken. Deze pennen onderscheiden zich van andere pennen door het mooie design en de ongeëvenaarde Zwitserse kwaliteit. Over elk detail is nagedacht en dat geeft de pen een unieke twist. Een Prodir balpen personaliseren kan geheel naar eigen wens. Kiest u voor een glanzende of matte afwerking? Of misschien wel voor een motief dat aansluit op uw huisstijl. De keuze is gigantisch!

We begrijpen het ook als u kiest voor betaalbare luxe: Marksman pennen. Misschien minder bekend dan Prodir, maar zeker het overwegen waard. Deze bedrukte pennen hebben al verschillende internationale designprijzen gewonnen. Kenmerkend zijn de strakke lijnen, stijlvolle designs en functionele onderdelen. Laat u deze pennen bedrukken met tekst, krijgt u er een mooie geschenkverpakking bij. Een prachtig bedrukt relatiegeschenk voor uw klanten.

Pennen met logo

90% van onze klanten kiest voor een pen met bedrijfsnaam, omdat het simpelweg voordeliger is. U creëert namelijk regelmatig blootstelling aan een reclame-uiting, terwijl de aankoopprijs relatief goedkoop is. Dit maakt pennen laten bedrukken de perfecte give-away. Wilt u pennen met logo? Dat kan al vanaf 0,27 cent per stuk! Een boodschap overbrengen hoeft dus helemaal niet duur te zijn.

Balpennen personaliseren met logo of tekst zorgt ervoor dat uw bedrijf zeker gezien wordt. Dit is logisch, aangezien een pen de zwerver onder de promotieartikelen is. U vindt 'm overal terug! Bij de receptie, op uw bureau, tijdens een beurs of in het welkomstpakket van nieuwe werknemers. Bent u echter op zoek naar een relatiegeschenk voor klanten of andere partners? Dan kunt u er kiezen voor luxe pennen bedrukken of pennen graveren. Het graveren wordt vaak gedaan bij metalen, aluminium of RVS pennen van Parker, Waterman Paris of Caran d'Arche. Enkele exemplaren worden zelfs geleverd met geschenkverpakking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Pennen bestellen met opdruk

Bedenk goed dat de kwaliteit, duurzaamheid en het design van de pen bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. Een pen die lekker schrijft en lang meegaat, kost in eerste instantie wat meer maar geeft uw bedrijf meer exposure dan een bedrukte pen die direct in de prullenbak verdwijnt.

Wij hebben ons assortiment vast voor u opgedeeld in goedkope- en luxe pennen. Onze goedkope pennen (tot €3,- per stuk) zijn bijvoorbeeld perfect als give-away op evenementen. Degelijke kwaliteit voor een goede prijs. Onze luxe pennen hebben net dat beetje meer uitstraling, kwaliteit en design. Dat zie je en dat voel je. Echt gewaardeerde relatiegeschenken al dan niet in luxe geschenkset. We hebben meer dan 300 verschillende pennen online staan. Keuze genoeg! Gebruik de filters links van de pagina en kies de perfecte balpennen met opdruk. Ook spoed pennen bedrukken en goedkoop pennen bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Laat u verrassen door een breed scala aan keuzes die u doet verzekeren van een ontwerp en vormgeving zoals u dat wenst.

Is er een bestelling bij Pinkcube geplaatst, dan wordt deze altijd zo snel mogelijk geleverd. Wanneer u een snelle deadline heeft, kunt u deze wens kenbaar maken bij onze klantenservice. Wij streven er altijd naar uw deadline te halen zodat u zo snel mogelijk kunt profiteren van uw op maat gemaakte bedrukte pennen.