Bedrukte pennen: functioneel & betaalbaar

Inmiddels hebben al veel bedrijven de kracht van bedrukte pennen ontdekt. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook betaalbaar. Laat goedkoop pennen bedrukken en deel ze eenvoudig uit aan een groot aantal potentiële klanten. En zorg voor een stukje interne branding wanneer je medewerkers de pennen met logo gebruiken. De luxe pennen in ons aanbod zijn ook in te zetten als relatiegeschenk. Voor iedere wens hebben we de perfecte pen in ons aanbod. Hulp nodig bij de keuze? Het team van Pinkcube reageert supersnel via telefoon, chat of mail en denkt graag met je mee.

Volop keuze voor een bedrukte pen

De keuze is reuze als het gaat om bedrukte pennen bij Pinkcube. En dat zeggen we niet zomaar. Met zoveel soorten pennen weten wij zeker dat jij gaat slagen om de ideale pen te vinden. Laat een pen bedrukken van verschillende materialen, waaronder:

We hebben pennen van diverse bekende topmerken zoals Parker pennen, Prodir pennen, BIC pennen en Senator pennen. Van goedkope pennen tot premium pennen in verschillende kleuren en designs. Pennen met en zonder mooie geschenkverpakking. Pennen met blauwe of zwarte inkt. Verschillende balpennen, maar ook vulpennen en vulpotloden. Een zeer breed assortiment dat we regelmatig aanvullen met nieuwe pennen volgens de laatste trends. Op deze pagina zie je de categorieën en de meest populaire pennen uit ons aanbod. Op de categoriepagina's bieden we handige filters aan, zodat je makkelijker de juiste pen vindt.

Pennen bedrukken of graveren

Ook qua bedrukkingsmogelijkheden heb je veel keuze bij Pinkcube. Pennen bedrukken met logo, bedrijfsnaam of een andere tekst of opdruk? Wat je wens ook is: wij regelen het. Wil je pennen bedrukt in 1 of meer kleuren? Of wil je ze in full colour laten bedrukken? Naast pennen bedrukken is graveren in sommige gevallen ook mogelijk. Per pen staat duidelijk aangegeven wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. En als je op een pen klikt, zie je ook wat de opdruklocatie en de de drukafmeting is. In sommige gevallen bedrukken we zowel de pen als de clip. Wil je een pen laten bedrukken en heb je daar vragen over? Neem dan gerust even contact op, want we helpen je graag verder.

Eenvoudig pennen met logo bestellen

Het bestellen van gepersonaliseerde pennen is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. In een paar eenvoudige stappen leiden we je door het bestelproces heen. Kies je favoriete pen, kies een kleur, geef je voorkeuren aan voor de bedrukking en het aantal stuks. Hoeveel pennen heb je nodig? Wil je pennen laten bedrukken in kleine oplage of een groter aantal? Per product zie je wat de minimale afname is. En we geven de verwachte levertijd ook aan, zodat je daar ook duidelijkheid over hebt. Vraag een offerte aan en stuur ons je bedrijfslogo. Binnen 1 uur ontvang je van ons een digitale drukproef ter controle.