Toon filters

Bedrukte plastic ballen

Eén van de meest verkochte promotionele ballen is toch wel de bedrukte plastic bal. Onze bedrukte plastic ballen zijn verkrijgbaar in drie formaten en een grote hoeveelheid kleuren. De plastic ballen zijn perfect voor alle doelgroepen en te gebruiken als eye-catcher op beurzen en evenementen. Bent u nieuwsgierig naar andere ballen die u kunt bedrukken? Bekijk dan onze stressballen of voetballen.
Vergelijk
Toon prijs
3 artikelen
Sorteer op:

Plastic ballen bedrukken

Plastic ballen met bedrukking zijn een leuke, originele manier om uw bedrijf te onderscheiden. Bedrukte plastic ballen zijn leuk om weg te geven en zorgen ervoor dat uw naamsbekendheid wordt vergroot. Plastic ballen laten bedrukken kan bovendien verrassend goedkoop, eenvoudig en snel!

Assortiment bedrukte ballen

U kunt bij ons terecht voor al uw opdrukken. Zo is het mogelijk om de plastic ballen met opdruk volledig op uw huisstijl aan te laten sluiten. Alle kleuren en opdrukken zijn mogelijk, zodat de ballen volledig op uw wensen aansluiten. Plastic ballen met logo zijn hierbij mogelijk. Plastic ballen als relatiegeschenk worden bovendien steeds populairder. Door de efficiënte manier van werken, leveren wij goedkope plastic ballen zonder in te leveren op de kwaliteit.

Plastic ballen kleine oplage

Bestellingen in een kleine oplage zijn geen probleem, maar ook grote oplagen zijn mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Levering van de plastic ballen

Snel plastic ballen bedrukken is geen enkel probleem. U bent verzekerd van een snelle levering en bezorging aan huis. Wilt u meer informatie over plastic ballen laten bedrukken? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder en doen bovendien graag een passend aanbod!