Toon filters

Bedrukte volleyballen

U kunt onze volleyballen laten bedrukken met uw eigen logo. Voor het bedrukken van onze volleyballen maken wij gebruik van de transferdruk methode. Door het gebruik van deze methode is het mogelijk om uw logo met maximaal drie kleuren rondom op de ballen te laten bedrukken. Bedrukte volleyballen zijn het ideale sportieve promotieartikel. Bestel nu snel of vraag direct een offerte aan voor het bedrukken van uw volleyballen.

Vergelijk
Toon prijs
3 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte Volleyballen met logo

Volleybal is een erg populaire teamsport. Naast de volleybalcompetitie wordt er ook veel getraind, soms wel meerdere keren per week. Volleyballen met bedrukking zijn daarom een uitstekende mogelijkheid om op een sportieve wijze reclame voor uw bedrijf of organisatie te maken. Ook als sportief relatiegeschenk zijn volleyballen zeer geschikt. Volleyballen relatiegeschenk zijn snel door ons leverbaar, waarbij Volleyballen kleine oplage ook geen probleem zijn.

Goedkoop Volleyballen laten bedrukken

Wilt u graag Volleyballen laten bedrukken? Dan heeft u aan ons een goede partij. Vanwege de grootte van een volleybal zal uw logo, tekst of afbeelding namelijk zeer goed zichtbaar zijn. Wij kopen blanco volleyballen groot in, waardoor we deze erg goedkoop kunnen aanbieden. Deze goedkope Volleyballen zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor gebruik tijdens volleybalcompetities en –wedstrijden. Uw opdruk wordt zo door veel mensen gezien en gebruikt.

Heeft u al een opdruk die u graag op een volleybal zou willen zien? Stuur deze dan per e-mail naar ons op. U ontvangt vervolgens reeds binnen enkele minuten een duidelijk voorbeeld en passende offerte voor uw Volleyballen met logo. Bij het ontwerp zijn verschillende combinaties van kleuren op de volleybal mogelijk.

Snel Volleyballen bedrukken

Onze machines kunnen snel Volleyballen bedrukken, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw bestelling snel geleverd wordt. Ook grote aantallen bedrukte Volleyballen zijn voor ons geen probleem. Lijken Volleyballen met opdruk u ook een leuk idee? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op, of stuur meteen een e-mail met uw afbeelding.