Waterfles bedrukken: goedkoop & snel

Wil je op een goedkope, verfrissende manier je bedrijf promoten? Laat goedkope waterflessen bedrukken met jouw logo en deel ze uit aan je medewerkers, klanten en/of relaties. Ze nemen de bedrukte drinkflessen mee naar het werk, naar de sportschool of op vakantie en zorgen er zo voor dat je merk overal zichtbaar is! Iedereen kan een goede drinkfles gebruiken en de goedkope drinkflessen van Pinkcube zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit. De waterfles bedrukken wij goedkoop en snel met een logo dat er perfect op staat.

Laat goedkope drinkflessen bedrukken en ontdek ook onze andere verfrissende promotieartikelen zoals ​opvouwbare waterflesjes en ​gevulde waterflesjes met logo.

Goedkope waterflessen bedrukken: ruime keuze

Pinkcube bewijst dat een leuke promotie helemaal niet duur hoeft te zijn. Je hebt de keuze uit verschillende bedrukte waterflessen voor een kleine prijs. Veel bedrukte waterflesjes zijn gemaakt van kunststof, maar een bedrukte drinkfles van glas of aluminium heeft een meer premium uitstraling. En ook deze luxe waterflessen bedrukken wij goedkoop voor je. Verder heb je de keuze uit bedrukte drinkflessen in verschillende formaten zoals 400 ml, 500 ml of 650 ml. Kies je favoriete drinkfles, de kleur die goed bij het logo past en laat door ons het logo bedrukken op de fles. Wij regelen dat goedkoop, makkelijk en snel!