Tacx bidons bedrukken

Het merk Tacx is één van de topmerken als het gaat om bidons in het assortiment van Pinkcube. Laat een Tacx bidon bedrukken met logo. Een manier om je merk op een sportieve, verfrissende manier te promoten. Voor het bedrukken van de Tacx bidons maken wij gebruik van de zeefdruk methode. Het is hierdoor mogelijk om de Tacx bidons 360 ° rondom te bedrukken, wat zorgt voor het allermooiste resultaat. En wist je dat wij de 750cc bidon, naast de normale positie, ook op de bovenzijde bedrukken? Dat zorgt voor nog meer mogelijkheden om je merk te laten zien!

Maak een goede indruk met Tacx bidons

Een Tacx bidon met bedrukking zorgt ervoor dat je zeker een goede indruk maakt. Het is een ideale, goedkope giveaway op een beurs of evenement. Maar de bedrukte Tacx bidons zijn ook leuk en origineel om weg te geven aan klanten als sportief relatiegeschenk. De bidons zijn goed zichtbaar wanneer de ontvangers ze meenemen tijdens het wandelen, fietsen of in de sportschool. Of geef de Tacx drinkbussen aan de leden van je sportvereniging in combinatie met een mooie ​sporttas met logo of ​ bedrukte sportkleding.

Uitgelicht: de Tacx Shiva bio bidon

Eén van de toppers in de collectie van Tacx is de Tacx Shiva bio bidon. Dit is een bio bidon die is gemaakt van biologisch afbreekbaar kunststof of van suikerriet. Wil je een duurzame Tacx bidon bedrukken, dan is de Shiva bio bidon een hele goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor de Tacx Shiva 500cc of 750cc en laat deze full color bedrukken. Een duurzame én sportieve giveaway.

Tacx bidons met logo bestellen

Laat Tacx bidons bedrukken volledig naar jouw wensen. Zo leveren wij Tacx bidons met logo of een andere full color opdruk. Per bidon zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn en wat de minimale afname is. Wij leveren met gemak grote aantallen, maar Tacx drinkbussen bedrukken in kleine oplage is ook mogelijk. Plaats je een bestelling, dan heb je binnen 1 uur een digitaal ontwerp in je mailbox. Eerst een offerte ontvangen? Dat kan ook en deze ontvang je zelfs binnen 1 minuut. Wij zorgen moeiteloos voor het mooiste resultaat!