Bedrukte voorraadboxen met uw eigen logo

Hier vindt u diverse soorten voorraadboxen die allen te bedrukken zijn met uw eigen logo. Bij Pinkcube vindt u naast bedrukte broodtrommels en fruitboxen, ook voorraadboxen die tot full colour kunnen worden voorzien van uw logo. Perfect voor de opslag van spullen, klein materiaal of etenswaren.

Uw eigen logo op bedrukte Voorraadboxen

Elk bedrijf wil graag meer naamsbekendheid. Hier zijn legio mogelijkheden voor, maar er zit vaak een prijskaartje aan vast. Er is echter een goedkope en zeer efficiënte manier om op te vallen. Wij kunnen uw naam en logo op diverse Voorraadboxen bedrukken, zoals broodtrommels of opbergboxen voor etenswaren. Voorraadboxen met bedrukking zijn leuke en functionele relatiegeschenken of promotieartikelen.

Heldere offerte

Voorraadboxen met opdruk zijn zeer betaalbaar. Als leverancier van promotieartikelen hanteren wij dan ook een heldere en unieke prijsbenadering. Na bestelling krijgt u binnen twee minuten een uitgebreide en overzichtelijke offerte in uw mailbox. Daarnaast staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten.

Voorraadboxen met logo

Voorraadboxen bedrukken is de laatse jaren populair geworden. Ze zijn nuttig voor veel doeleinden en kunnen op strategische plaatsen worden neergezet. Er zijn tal van mogelijkheden. Goedkope Voorraadboxen in opvallende kleuren zijn gewilde promotieartikelen. Snel Voorraadboxen bedrukken in full color photoprint en als relatiegeschenk aan bieden is een goede manier om uw relaties tevreden te stemmen. Voorraadboxen laten bedrukken, zoals broodtrommeltjes zijn uitstekend geschikt om de boterhammen en het stukje fruit in op te bergen.

Uw organisatie overal in beeld

Voorraadboxen als relatiegeschenk, in grote oplage of Voorraadboxen in een kleine oplage. Dit reclame product zorgt voor uw naamherkenning of merkversterking. Het laten bedrukken van voorraadboxen met uw eigen logo brengt uw bedrijf of product extra onder de aandacht. In onze overzichtelijke webshop, dat voorzien is van talloze voorbeelden kunt u op een gemakkelijke manier uw keuze maken en bestellen.