Houwtouw bedrukken: spring in het oog op de beurs

Houwtouw

Een houwtouw is het perfecte middel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen op de zakelijke markt. Houwtouwen kunt u bedrukken met uw logo, waardoor uw bedrijf meteen in het oog springt op een beurs of een ander zakelijk evenement. Wij bieden verschillende soorten houwtouwen en accessoires zoals badgehouders aan. Alle houwtouwen in ons assortiment zijn te bedrukken met uw logo in 1 of meerdere kleuren. Ook kunnen wij full color bedrukken en borduren. Het is bovendien mogelijk om kosteloos uw houwtouw met uw eigen PMS kleur te bedrukken.

Soorten houwtouwen

Full color
Original
Safety clip & buckle
Polyester
Tube
Spoed
Budget

Houwtouw bedrukken

Ook u kunt uw bedrijf onder de aandacht brengen door uw logo te laten drukken op uw eigen houwtouwen. Wij bieden verschillende soorten houwtouwen en accessoires zoals badgehouders aan. Alle houwtouwen in ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw logo in 1 of meerdere kleuren. Ook kunnen wij in full-colour bedrukken en de houwtouwen borduren. Ook houwtouwen met uw eigen PMS-kleur zijn zonder extra kosten mogelijk.

Gratis ontwerp

Vraag een gratis digitaal ontwerp aan en ontdek hoe uw logo er op de houwtouwen zou uitzien! Nadat u de offerte heeft aangevraagd, kunt u uw logo per e-mail als .ai of .eps bestand naar ons toesturen. U ontvangt het ontwerp dan binnen het uur. Graag geven wij u vrijblijvend advies over de bedrukkingsmogelijkheden.

Bestelproces

Vraag een offerte aan en u weet binnen de twee minuten hoeveel de houwtouwen (met of zonder bedrukking) kosten. Twijfelt u over de kwaliteit van het product? Vraag dan een gratis proefexemplaar aan. Dit exemplaar ontvangt u de volgende dag al. Met een gratis ontwerp ziet u al binnen het uur digitaal het resultaat. Er zijn geen verzendkosten.

Veelgestelde vragen


Welke onderdelen kan ik als ‘extra optie’ kiezen?

  • De Buckle. Deze wordt gebruikt om het houwtouw in twee te splitsen. Voor de buckle kan u kiezen uit verschillende materialen. Wij hebben de plastic buckle die geheel van plastic is gemaakt. Wij bieden ook een plastic/metalen buckle en een volledig metalen buckle aan. De metalen buckle is sterker dan de plastic buckle.
  • De veiligheidsclip. U kunt ervoor kiezen om een veiligheidsclip in de nek toe te voegen. Zodra er dan gewicht of kracht op de voorkant van het touw wordt uitgeoefend, zal deze losschieten.
  • De badge. Op zoek naar een toffe badgehouder? Neem dan hier een kijkje. Hier staan alle badgehouders voor u op opgelijst.
  • De haak. U kunt kiezen tussen een karabijnhaak of een ovale haak.

Wat betekent fitted en non-fitted?

Bij een houwtouw worden de begrippen fitted en non-fitted gebruikt. Deze begrippen hebben te maken met de manier van produceren en het ontwerp. Een ontwerp waarbij het logo van de linkerband en de rechterband exact tegenover elkaar staan, noemen we fitted. Als de logo’s aan beide kanten niet exact tegenover elkaar staan, noemen we dit non-fitted. Bij non-fitted houwtouwen worden de banden van de houwtouwen door de machine gedrukt en afgesneden op de lengte van het houwtouw. Bij fitted houwtouwen zullen de afmetingen anders zijn, waardoor de machine bij elk houwtouw opnieuw ingesteld moet worden.

Welk soort haken kunnen gekozen worden bij houwtouwen?

U kunt bij een houwtouw kiezen tussen een karabijnhaak, een ovale haak, een karabijnhaak met een telefoonkoord of een ovale haak met een telefoonkoord. De haken met een telefoonkoord komen tegen een meerprijs.

Welke afmetingen heeft een houwtouw?

Bij het bestellen van een houwtouw wordt er altijd een maat aangegeven voor het houwtouw zelf. Bij sommige houwtouwen kunt u deze maat zelf kiezen. De maten verschillen als volgt:
  • 10 mm
  • 15 mm
  • 20 mm
  • 25 mm
De dikte die voor het houwtouw gekozen wordt, kan afhankelijk zijn van het ontwerp. Wilt u er zeker van zijn dat uw ontwerp voldoet aan uw eisen en wensen? Onze grafische afdeling helpt u graag.

Welke opties zijn er voor het bedrukken van een houwtouw?

Het ontwerpen van een houwtouw kan door middel van een bedrukking. Hierbij is het mogelijk om zelf de kleuren te bepalen voor het bedrukken. Heeft u een geheel eigen ontwerp? Dan kunt u kiezen voor een full-colour houwtouw. Op dit houwtouw kunnen wij geheel in CMYK-kleuren drukken. Klik hier om een voorbeeld van een full-colour houwtouw te bekijken.