Bedrukte mokken: populair promotieartikel

Bedrukte mokken met logo zijn nog steeds hele populaire promotieartikelen. Mokken bedrukken is een hele praktische en professionele manier om te zorgen voor meer zichtbaarheid van jouw merk. Serveer je klanten, relaties of gasten een drankje in een mok met logo en je laat meteen een goede indruk achter. Bij Pinkcube heb je de keuze uit verschillende soorten koffiemokken, bekers, theemokken en nog veel meer soorten mokken van uitstekende kwaliteit. Dankzij de moderne druktechnologie die wij toepassen, is een maximale drukoppervlakte en een vaatwasserbestendige bedrukking mogelijk.

Mokken bedrukken: waarop letten?

Dat je een grote keuze hebt bij Pinkcube als het gaat om mokken bedrukken, is natuurlijk fijn. Maar het kan een uitdaging zijn om in dit ruime aanbod een goede keuze te maken voor de bedrukte mokken die het beste passen bij je wensen. Bepaal hiervoor allereerst het doel van de mokken. Zijn ze bedoeld voor de werknemers in het bedrijf of voor klanten die jouw bedrijf bezoeken? In bijvoorbeeld bedrijfskantines is het handig als de koffiemokken stapelbaar zijn. Denk ook na over de dranken die je in de bedrukte mokken wilt serveren. Zo hebben wij speciale koffiemokken voor bijvoorbeeld cappuccino of espresso in ons aanbod. Voor ieder drankje en voor ieder doel de juiste bedrukte mok!

Materiaal van bedrukte mokken

Als het gaat om het materiaal van bedrukte mokken, kom je de begrippen keramiek, aardewerk en porselein vaak door elkaar tegen. Pinkcube levert porseleinen- en aardewerk mokken. Waar zit het verschil in? Keramiek is een verzamelnaam voor alles wat van klei gemaakt is, waaronder aardewerk en porselein. Aardewerk is zwaarder, dikker en zachter dan porselein. Hierdoor beschadigen ze sneller dan porseleinen mokken. Omdat de binnenkant van aardewerk nooit de kleur van de mok zelf heeft, vallen beschadigingen ook meer op. Porselein is lichter, iets harder en breekt minder makkelijk. Op aardewerk zijn echter weer fellere, krachtigere kleuren mogelijk dan op porselein. Populair zijn de emaille mokken met logo van metaal met een laagje van glas en een kenmerkend randje aan de bovenzijde.

Vaatwasserbestendige gepersonaliseerde mok

Als specialist op het gebied van bedrukte mokken hebben we de beschikking over vooruitstrevende drukmachines. We bedrukken zelfs mokken in dermate hoge kwaliteit zodat de mok gegarandeerd vaatwasserbestendig is en de bedrukking exact overeenkomt met de PMS kleuren. Filter de mokken eenvoudig op de vaatwasserbestendigheid, van 1 ster (minder dan 100 wasbeuren) tot 3 sterren (meer dan 750 wasbeurten).

Mok bedrukken met logo, tekst of foto

Laat een mok bedrukken of printen met logo of tekst. En wat dacht je van een mok met foto? Dat is geen probleem bij Pinkcube. Zo'n koffiemok of andere mok laten bedrukken met foto is een leuk cadeautje of origineel relatiegeschenk. Wil je een mok laten bedrukken en heb je advies nodig? Wij helpen je op weg met tips voor het bedrukken van mokken. En neem gerust contact op als je vragen hebt. Wij denken graag met je mee voor de ideale mokken met opdruk.

Tip: magische mokken

Ken jij de magische mokken al? Het bijzondere aan deze mokken is het feit dat ze bij een normale kamertemperatuur geen afbeelding tonen. Pas wanneer je een warme drank in de mok schenkt, verschijnt het afgedrukte logo (of een andere afbeelding). Verras de ontvanger van dit relatiegeschenk met een zelf gekozen boodschap, foto of logo!

Een breed assortiment

Bij Pinkcube heb je de keuze uit een breed assortiment mokken. Denk naast koffiemokken met logo bijvoorbeeld aan theemokken, bedrukte koffiekopjes, kopjes met schotel, RVS thermosmokken en glazen. Wil je bekers bedrukken met een logo of volledig rondom? Of wil je koffiebekers bedrukken met een tekst? Wat je ook wilt laten bedrukken: het is allemaal mogelijk bij Pinkcube. En bedrukte mokken bestellen is ook nog eens supergemakkelijk. Wij zorgen vervolgens moeiteloos voor het mooiste resultaat.