Bedrukte mokken met logo zijn nog steeds één van de populairste promotieartikelen in de markt. Ook wanneer u een professionele eerste indruk wilt maken op klanten en relaties serveert u de koffie natuurlijk in mokken met logo. Bij Pinkcube.nl heeft u ruim keus in kwaliteitsmokken met vaatwasser bestendige bedrukking. Mokken laten bedrukken kan al vanaf 12 stuks!

Wij beschikken over de meest moderne druktechnologieën en hebben een breed scala aan bedrukkings methoden. Daardoor bieden we mokken met maximale drukoppervlaktes en vaatwasserbestendige bedrukking, in tegenstelling tot veel andere leveranciers.

Mokken bedrukken: waar moet u op letten?

Er zijn een aantal punten waar u op moet letten wanneer u mokken wilt laten bedrukken. Allereerst dient u zichzelf de vraag te stellen wat u met de mokken wilt bereiken? Het antwoord op deze vraag zal u helpen bij het kiezen van de bedrukking, de vorm- en de kleur van de mok. Ook is het goed om na te denken over de toepassing van de mokken. In bedrijfskantines is het bijvoorbeeld handig als de mokken gestapeld kunnen worden en vaatwasserbestendig zijn. Ook hebben we speciale kopjes voor bijvoorbeeld capucinno of senseo apparaten.

Kwaliteit bedrukte mokken

In de markt zijn er vele aanbieders die mokken bedrukken met logo echter de kwaliteit loopt ver uiteen. Bij kwaliteit hebben we het over 2 aspecten: het materiaal van de mok en de kwaliteit van de bedrukking op de mok.

Materiaal mokken

De begrippen aardewerk, keramiek, porselein en steengoed worden vaak door elkaar gebruikt. Wij leveren porseleinen- en aardewerk mokken. Waar zit het verschil in? Aardewerk is zwaarder, dikker en zachter dan porselein. Hierdoor beschadigen ze sneller als porseleinen mokken. Omdat de binnenkant van aardewerk nooit de kleur van de mok zelf heeft vallen beschadigingen ook meer op. Op aardewerk zijn echter weer fellere, krachtigere kleuren mogelijk dan op porselein.

Bedrukking op de mokken

Als specialist op het gebied van bedrukte mokken hebben we de beschikking over vooruitstrevende drukmachines. We kunnen de bedrukking zelfs in dermate hoge kwaliteit leveren dat de mok gegarandeerd vaatwasserbestendig is en exact overeenkomt met uw PMS kleuren. Geen andere aanbieder kan u deze garantie geven! Lees hier meer over de mogelijkheden omtrent bedrukking en decoractie.

Mokken bedrukken met foto

Natuurlijk hoeft u het niet te houden bij een opdruk met logo. U kunt er ook voor kiezen om de mokken met een foto te laten bedrukken. Deze mogelijkheid bieden wij ook, en de foto-afdruk is van een zeer goede kwaliteit met heldere kleuren.

Magische mokken

Magische mokken zijn een zeer origineel en leuk relatiegeschenk of promotieartikel. Het bijzondere aan deze mokken is het feit dat ze bij een normale kamertemperatuur geen afbeelding tonen. Pas wanneer een warme drank in de mok wordt geschonken, wordt het afgedrukte logo (of een andere afbeelding) zichtbaar. Verras de ontvanger van dit relatiegeschenk met uw zelf gekozen boodschap, foto of logo!

Ook bij Pinkcube.nl

Naast mokken kunnen we voor u ook koffiebekers, kopjes met schotel, RVS thermosmokken en glazen bedrukken. Door de vele modellen is er bij Pinkcube.nl altijd wel een mok, glas of kopje die aansluit op uw wensen. Omdat u geen zin heeft in ellenlange offerte trajecten en verborgen extra kosten sturen we u direct een duidelijke offerte toe. En mocht u er zelf niet uitkomen dan adviseren onze product specialisten u graag over onze mokken!