Verschillende soorten bedrukte mokken

Een mok is een mok, denk je misschien. Maar bij Pinkcube heb je verrassend veel keuze uit verschillende soorten bedrukte mokken. In de onderstaande tabel hebben we de populaire soorten mokken op een rij gezet, inclusief een aantal kenmerken. Dat helpt je bij de keuze voor het juiste product.

Soort mokOmschrijving type mokIdeaal voor...Prijs
KoffiemokkenMok voor koffie met een oorEen grotere kop koffievanaf € 0,80
KoffiekopjesKleinere kopjes met een oorEen kopje koffie voor je klanten of relatiesvanaf € 1,73
KoffiebekersZonder oor, met deksel verkrijgbaarOnderwegvanaf € 0,08
Mokken met fotoFull colour bedrukt met fotoEen bijzonder geschenkvanaf € 1,90
Magische mokkenOnderliggende opdruk verschijnt door warmteHet echte ‘wow’-effectvanaf € 7,19
Emaille mokkenLichtgewicht metalen mok met laagje emailleEen ‘retro’-uitstralingvanaf € 1,57

Mogelijke ontwerpen voor mokken

Zoals je ziet, is er ontzettend veel keuze als het gaat om mokken bedrukken en zo zijn er ook verschillende ontwerpen mogelijk. Laat mokken bedrukken of printen met logo en zet ze neer in de bedrijfskantine. In dat geval is het handig als de koffiemokken stapelbaar zijn. Laat een koffiemok bedrukken met een mooi ontwerp met een getal en het bedrijfslogo voor medewerkers die hun jubileum vieren binnen het bedrijf. Of geef een mooie mok met foto weg als relatiegeschenk. Denk ook na over de dranken die je in de bedrukte mokken wilt serveren. Zo hebben wij speciale koffiemokken voor bijvoorbeeld cappuccino of espresso in ons aanbod. Maar ook theemokken bedrukken is mogelijk. Voor ieder drankje en voor ieder doel de juiste bedrukte mok!

De opdrukmogelijkheden

Mokken bedrukken in 1 kleur, meerdere kleuren of full colour? Per mok zie je wat de opdrukmogelijkheden zijn. De kleur van de mok is meteen de achtergrondkleur, dus houd daar ook rekening mee bij de keuze. Wil je bekers bedrukken met een logo of volledig rondom? Of wil je koffiebekers bedrukken met een tekst? Wat je ook wilt laten bedrukken: het is allemaal mogelijk bij Pinkcube. Dankzij de moderne druktechnologie die wij toepassen, is een maximale drukoppervlakte en een vaatwasserbestendige bedrukking mogelijk.

Wil je een mok laten bedrukken en heb je advies nodig? Wij helpen je op weg met tips voor het bedrukken van mokken. En neem gerust contact op als je vragen hebt. Dat kan telefonisch, via mail, chat of WhatsApp. Wij denken graag met je mee voor de ideale mokken met opdruk.

Vaatwasserbestendige gepersonaliseerde mokken

Als specialist op het gebied van bedrukte mokken en bekers hebben we de beschikking over vooruitstrevende drukmachines. We bedrukken zelfs mokken in dermate hoge kwaliteit zodat de mok gegarandeerd vaatwasserbestendig is en de bedrukking exact overeenkomt met de PMS kleuren. Filter de mokken eenvoudig op de vaatwasserbestendigheid, van 1 ster (minder dan 100 wasbeurten) tot 3 sterren (meer dan 750 wasbeurten).

Porselein of aardewerk?

Als het gaat om het materiaal van bedrukte mokken of bekers, kom je de begrippen keramiek, aardewerk en porselein vaak door elkaar tegen. Pinkcube levert porseleinen- en aardewerk mokken. Waar zit het verschil in? Keramiek is een verzamelnaam voor alles wat van klei gemaakt is, waaronder aardewerk en porselein. Aardewerk is zwaarder, dikker en zachter dan porselein. Hierdoor beschadigen ze sneller dan porseleinen mokken. Omdat de binnenkant van aardewerk nooit de kleur van de mok zelf heeft, vallen beschadigingen ook meer op. Porselein is lichter, iets harder en breekt minder makkelijk. Op aardewerk zijn echter weer fellere, krachtigere kleuren mogelijk dan op porselein. Populair zijn de emaille mokken met logo van metaal met een laagje van glas en een kenmerkend randje aan de bovenzijde.

Eenvoudig bedrukte mokken bestellen

Dankzij de handige filteropties vind je eenvoudig de juiste mok. En de bedrukte mokken bestellen is ook nog eens supermakkelijk. Klik op de gewenste mok en stel het product samen in 4 stappen. Kies de kleur mok, het aantal kleuren voor de opdruk, de bedrukking en het aantal stuks. Je ziet direct wat de verwachte levertijd is. Zo heb je altijd duidelijkheid. Binnen 1 uur na de bestelling krijg je van ons een digitale proefdruk ter controle. Na akkoord starten wij met mokken bedrukken. Moeiteloos het mooiste resultaat!