Keycords bedrukken

Keycords bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Een slimme manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Slimme promotie tijdens evenementen

Bedrukte keycords zijn uitstekend inzetbaar voor het promoten van je bedrijf tijdens beurzen of andere evenementen. Laat een keycord bedrukken en combineer deze met een badgehouder. Gebruik de keycords met logo voor de toegang tot een evenement of voeg ze toe aan een goodiebag als sponsor van een evenement. De goedkope keycords dragen op een subtiele manier bij aan je naamsbekendheid. Pinkcube heeft verschillende soorten keycords in het aanbod, die we naar wens inclusief badgehouders leveren. Keycords met een snelle levertijd. Heb je ze nog sneller nodig? Neem dan contact op. Wij doen graag een stapje extra.

Bedrukte keycords: jij hebt de keuze

Laat je verrassen door het zeer ruime aanbod keycords van Pinkcube. Keycords met een safety clip, een buckle, een afneembare gesp, een flessenhouder of een houder voor mobiele telefoons. Laat keycords bedrukken van verschillende materialen zoals nylon of polyester keycords. Ontdek bijvoorbeeld het aanbod ‘eco keycords’ voor alle keycords van milieuvriendelijke materialen zoals katoen of bamboe. Je filtert het aanbod heel eenvoudig op de verschillende kleuren en materialen. Heb je daar hulp bij nodig? Het team van Pinkcube staat klaar en reageert altijd supersnel per mail, chat of telefoon.

Ook keycords met full colour bedrukking

Wil je de keycords laten bedrukken met een logo in 1 kleur, meerdere kleuren of full colour? Bij Pinkcube slaag je altijd. Per product geven we aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Vraag een offerte aan en binnen 1 uur krijg je gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk van ons. Zo zie je meteen hoe we de keycords bedrukken. Tevreden? Dan starten wij heel snel met bedrukken. De verwachte levertijd staat aangegeven bij ieder product. In kleine oplage keycords bestellen is mogelijk vanaf 25 stuks.

Nog meer beursmaterialen

Naast keycords bedrukt Pinkcube nog veel meer handige beursmaterialen, zoals goodiebags met logo en notitieboeken met logo. Neem gerust contact op als je hulp nodig hebt bij de keuze van de juiste producten voor jouw evenement. We denken graag met je mee.