Keycords bedrukken

Keycords bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Keycords met logo vanaf 10 stuks en al geleverd vanaf 1 werkdagen.

Ook u kunt uw bedrijf onder de aandacht brengen door uw logo te laten bedrukken op uw eigen keycords. Wij bieden verschillende soorten keycords en accessoires zoals badgehouders aan. Alle keycords in ons assortiment zijn te bedrukken met uw logo in 1 of meerdere kleuren. Ook kunnen wij full colour bedrukken en de keycords borduren. Ook keycords met uw eigen PMS kleur zijn kosteloos mogelijk!

Keycords bedrukken

Een keycord is een prima give-away om uw logo te promoten. Wij bieden veel verschillende soorten op Pinkcube.nl en zo is er voor ieder wat wils. Zo hebben wij eco keycords, waarmee u laat zien dat uw bedrijf bewust met het milieu omgaat. Daarnaast hebben wij ook safety keycords, waardoor hij bij gebruik in een fabriek veilig is. Ook bieden wij accessoires aan zoals badgehouders. De keycords kunnen onbedrukt geleverd worden, maar één of meerdere kleuren is ook mogelijk. Ook zijn ze full colour te bedrukken en zelfs te borduren.

Levering

De keycords zijn al te verkrijgen vanaf 100 stuks. De levertijd ligt gemiddeld rond de 14 werkdagen. Heeft u een deadline die korter is dan 14 werkdagen? Wij hebben speciale ‘Express’ keycords met een gemiddelde levertijd van 8 werkdagen. Ook leveren wij keycords met slechts 5 werkdagen levertijd. Wij doen alles om uw deadline te halen! Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden.

Gratis ontwerp

Vraag een gratis digitaal ontwerp aan en u ziet hoe uw logo op de keycords eruit gaat zien! Nadat u de offerte heeft aangevraagd, kunt u uw logo mailen als bijlage in een .ai of .eps bestand. U ontvangt het ontwerp al binnen één uur. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van de bedrukking.

Bestelproces

Vraag een offerte aan en u weet al binnen twee minuten hoeveel de keycords (met of zonder bedrukking) kosten. Twijfelt u over de kwaliteit van het product? Vraag een gratis proefexemplaar aan. Deze ontvangt u al de volgende dag. Met een gratis ontwerp ziet u al binnen één uur digitaal het resultaat. Er zijn geen verzendkosten!