Dìt is waarom klanten voor Pinkcube (blijven) kiezen

30 november 2023 Geschatte leestijd: 3 minuten
Dìt is waarom klanten voor Pinkcube (blijven) kiezen

Van advocatenkantoren en bouwbedrijven tot zorginstellingen en scholen: we zien ze allemaal voorbij komen bij Pinkcube. Eén ding hebben al deze sectoren gemeen: het bestellen van promotieartikelen en relatiegeschenken doen ze graag bij ons. Een goede klantervaring staat bij onze organisatie hoog in het vaandel en wij zijn benieuwd of jullie dit als klanten ook zo ervaren; daarom is er een klanttevredenheidsonderzoek gedaan. Lees hier waarom al deze verschillende organisaties kiezen voor Pinkcube.

Samen komen we moeiteloos tot het mooiste resultaat

Bij een bestelling komen veel zaken om de hoek kijken, vaak is het moeilijker dan je denkt. Daarom probeert team Pinkcube jou op weg te helpen door het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Kom je er niet uit? Dan doen we het toch even samen! Onze medewerkers staan altijd via chat, mail, Whatsapp en telefoon voor je klaar om ‘moeiteloos het mooiste resultaat’ te bereiken.

Pinkcube is dé plek voor jouw branded gifts

Aangezien onze bedrukte producten vaak in de branding van een bedrijf worden gebruikt, noemen we ze ook wel branded gifts. Vooral de bedrukte waterflessen, tassen, pennen en notitieboekjes zijn een grote hit. De branded gifts kunnen een grote inspiratiebron zijn voor eigen medewerkers of leuk om weg te geven aan (potentiële) klanten. Dit zijn geen cadeautjes die je alleen met de feestdagen uitdeelt, maar branded gifts die het hele jaar door geschikt zijn. Veel van jullie bestellen dan ook vaker dan één keer en dat vinden we natuurlijk super om te zien.

De site wordt ervaren als inspirationeel en makkelijk in gebruik

Een offerte vinden de meesten ídeaal. Zo kun je makkelijk met collega’s brainstormen, de totaalprijs bekijken en een blik werpen op het digitale ontwerp. Vooral het digitale bedrukte eindproduct vinden jullie fijn om te zien, wat logisch is. Zo weet je zeker dat alles goed gaat en je wensen werkelijkheid worden. Daarbij wordt het bestelproces als erg snel en gemakkelijk ervaren. Kies, klik, klaar, dat is natuurlijk het allerfijnst. De site is inspirationeel ingericht en bevat een makkelijke navigatie die jou precies leidt naar hetgeen waar je naar op zoek bent. Word jij onderdeel van onze loyale klanten? Dan is dit wat je kunt verwachten:

    – Gratis verzending, een gratis digitaal ontwerp binnen 1 uur en een gratis offerte binnen 1 minuut;
    – Overzicht houden met een bedrijfsaccount;
    – Uiteraard: goede service.

Dit zijn een aantal voordelen die je krijgt als klant bij Pinkcube. Kies je ervoor om een bedrijfsaccount aan te maken? Dan komen er nog heel wat voordelen bij!

Maak het eenvoudig met een bedrijfsaccount

Wist je dat het mogelijk is om een bedrijfsaccount aan te maken bij Pinkcube? Dit is dé plek waar alles samenkomt. Denk hierbij aan openstaande facturen, eerdere bestellingen, zien wie je heeft geholpen en het opslaan van logo’s. Daarbij is het een platform waar je makkelijk het ontwerp aan jouw collega’s kan laten zien en er zelfs samen aan kan werken. Als bedrijf is het erg handig om een plekje te hebben waar je zaken worden onthouden, hierdoor hoef je zelf minder op te slaan en kun je altijd alles super snel terugvinden. Handiger dan dit gaat het niet worden!


Benieuwd naar onze branded gifts, laat je hier inspireren.

Deel dit bericht

Bekijk ook deze artikelen