Bedrukte tassen zoals bedrukte draagtassen, bedrukte rugzakken, laptoptassen of schoudertassen. Je vindt alles bij Pinkcube.nl. Op zoek naar vilten tassen of laptoptassen bedrukken of de populaire papieren of katoenen tassen met uw logo? Bij Pinkcube hoeft u niet verder te zoeken. Met ruim 200 verschillende tassen, is er altijd wel een reclametas naar wens te bedrukken.

Tassen bedrukken met uw eigen logo of opdruk

Bedrukken van tassen met uw eigen logo, precies zoals u het in gedachten heeft? Uw eigen ontwerp, speciaal en op maat voor uw bedrijf, beurs of productpresentatie? Laat dat over aan Pinkcube. Wij, als specialisten in het bedrukken van tassen, bieden een uitgebreide collectie aan kwalitatieve en fraaie tassen, bestaande uit meer dan 160 verschillende modellen. Omdat onze tassen verkrijgbaar zijn in een talrijk aan formaten, soorten en kleuren, vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Bij Pinkcube kunt u op een eenvoudige en voordelige wijze keuze maken uit een groot aanbod van unieke modellen. Zo kunt u bij ons terecht voor draagtassen, goodiebags of big shoppers, maar ook rugzakken, reistassen en sporttassen behoren tot ons assortiment. Laat u verrassen door een breed scala aan mogelijkheden die u doet verzekeren van een ontwerp en vormgeving zoals u dat wenst.

Diverse materialen

Binnen onze collectie treft u niet alleen diverse modellen en formaten. Bij Pinkcube kunt u namelijk ook terecht voor tassen van verschillende structuren, stoffen en materialen. U kunt hierbij denken aan katoenen tassen, katoenen tassen, papieren tassen en non woven tassen. Ook het bedrukken van polyester-, jute en coated tassen en rugzakken behoort tot de mogelijkheden. Zo bieden wij onze klanten de gelegenheid tot eindeloos combineren en het samenstellen van de perfecte tas voor uzelf, uw onderneming of evenement.

Origineel en gepersonaliseerd geschenk

Op zoek naar tassen voor een dergelijke speciale gelegenheid, of wellicht ter attentie of gift? Wilt u uw geschenk of goodies personaliseren of doen opvallen? Probeer onze goodiebags, eco tassen of jute tassen eens. Ontwerp een kleine of grote tas ter pakmateriaal, of een originele geschenkverpakking voor traktaties van uw kind. En wat dacht u van een bijzonder origineel relatiegeschenk? De opties zijn talloos en de mogelijkheden oneindig. Ontdek het zelf en laat jouw persoonlijke, originele tassen bedrukken door Pinkcube.

Eenvoudig en snel

Een opdracht plaatsen bij Pinkcube is eenvoudig en snel. Het samenstellen van uw tas is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Om te beginnen maakt u een keuze uit de beschikbare modellen tassen. Vervolgens kan er een keuze gemaakt worden betreffende de kleur, het aantal tassen en de mogelijkheid tot wel of geen opdruk op de tas. Optioneel kunt u uw eigen logo uploaden, welke op de tas zal komen te staan. Wanneer u tevreden bent, kunt u uw prijs berekenen en een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Deze zullen wij u middels een e-mail tegemoet doen komen. Al onze prijzen zijn all-in: wij berekenen geen instel-, verzend-, behandelings- of andere verborgen kosten.

Pinkcube: kwalitatief en betrouwbaar

Het bedrukken van tassen is onze specialiteit. Dit maakt onze diensten hoogwaardig en betrouwbaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Het is daarom dat Pinkcube streeft naar bedrukte tassen van de hoogste kwaliteit. Wij weten immers hoe belangrijk de kwaliteit van uw promotiemateriaal is. Plaatst u bij ons een bestelling, dan bent u zeker van een resultaat zoals u het verlangt. Want wij zijn pas tevreden, wanneer u dat bent.

Zo snel mogelijk in huis

Is een bestelling bij Pinkcube eenmaal geplaatst, dan wordt deze altijd zo snel mogelijk geleverd. Wanneer u te maken heeft met een snelle deadline, of een spoedlevering prefereert, kunt u deze wens kenbaar maken. Wij streven er altijd naar uw deadline te halen en u zo snel mogelijk te kunnen verblijden met uw op maat gemaakte bedrukte tassen.