Groeipapier bedrukken

Wil je een boodschap op een bijzondere manier overbrengen? Laat groeipapier bedrukken! Groeipapier bevat zaden van bloemen, kruiden of groenten die gaan groeien zodra je het papier in de grond stopt en water geeft. Zo heb je letterlijk en figuurlijk een groene boodschap! Laat naar wens een boodschap drukken op groeipapier. Bij Pinkcube heb je een ruime keuze in verschillende formaten en soorten groeipapier.

Naast groeipapier bedrukken wij nog meer groene producten zoals kweeksets met logo of bedrukte eco tassen. Met deze producten geef je een groen signaal af aan de ontvangers. Een mooie manier om aandacht te besteden aan je bloeiende bedrijf.

Verschillende soorten groeipapier bedrukken

Als het gaat om groeipapier of zaadpapier bedrukken, heb je bij Pinkcube veel keuze. We bedrukken groeipapier in verschillende formaten zoals A4, A5 en A6. En wat dacht je van een memoblok of een notitieboekje van groeipapier? Per product zie je wat voor soort bloemen, kruiden of groenten zullen groeien. Denk bijvoorbeeld aan zaadpapier voor zomerbloemen, klaproos, tijm of slamix. De bedrukkingsmogelijkheden geven we ook aan bij ieder product. Dit varieert van een opdruk in 1 kleur tot full colour. Groeipapier onbedrukt bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Heb je hulp nodig bij de keuze? Het team van Pinkcube reageert altijd supersnel via mail, telefoon of chat.

Laat je bedrijf groeien en bloeien!

Wacht dus niet langer en laat groeipapier bedrukken. Een manier om je bedrijf letterlijk en figuurlijk te laten groeien en bloeien. En bij Pinkcube is het bestellen van bedrukt groeipapier een fluitje van een cent. Kies je gewenste product, stel het samen in een aantal eenvoudige stappen, upload je logo en wij regelen de rest! Groeipapier laten bedrukken is mogelijk vanaf 50 stuks. Per product staat aangegeven wat de minimale afname is. Binnen 1 uur na de bestelling ontvang je van ons een digitale proefdruk. Zo weten we zeker dat jij tevreden bent over het resultaat! Wacht dus niet langer en bestel dit originele groeipapier voor jouw bedrijf.