Toon filters
Categorieën
Levertijd
  • 1 - 3 werkdagen 3
  • 3 - 5 werkdagen 8
  • 5 - 10 werkdagen 28
  • 10 - 15 werkdagen 4
Materiaal
  • Hout 3
  • Papier 4
  • Terracotta 1

Bedrukte miniserre's en kweeksets met uw eigen logo

Een miniserre met daarin uw bloemen en planten? Of een kweekset met uw logo erop? De ontvanger zal zeker blij zijn met deze mini kruidentuintjes. Een kweekset bedrukken is een origineel relatiegeschenk waar u zeer zeker duurzaamheid centraal zet. Tuinieren is de trend van nu!

Vergelijk
Toon prijs
43 artikelen
Sorteer op:

Bedrukte kweeksets met logo bedrukken

Bloemen en planten hebben een positief effect op mensen. Ze ruiken lekker en brengen wat vrolijkheid in het leven. Daarom kunt u bij ons kweeksets als relatiegeschenk kopen. Want als bedrijf wilt u met dit positieve gevoel geassocieerd worden. Dit is de beste promotie die er is.

Kweeksets bedrukken: een origineel geschenk

Met de bedrukte kweeksets heeft u echt een origineel cadeau in handen. Want wat is er nu leuker dan zelf deze bloemen op te kweken? Uw klanten kunnen op eigen houtje aan de slag. Zo zijn ze actief bezig met uw relatiegeschenk. Om het cadeau helemaal compleet te maken, kunt u de kweeksets laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Hierdoor maakt u meteen reclame voor uw onderneming. De klanten zien hun bloemen groeien, en zien ook meteen uw bedrijfsnaam. De kweeksets met bedrukking zijn daarom een groot succes.

Bestel nu uw kweeksets met logo

Veel andere aanbieders van relatiegeschenken laten u geen andere keuze dan meteen een grote bestelling te doen. Bij ons kunt u ook kweeksets in een kleine oplage bestellen. Want wij zijn er voor elke onderneming. En dat tegen de beste prijs. De goedkope kweeksets zijn van een uitstekende kwaliteit. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van artikelen. Door al onze ervaring kunnen wij snel kweeksets bedrukken. Zo hoeft u niet lang op uw relatiegeschenk te wachten. Wilt u ook onze kweeksets met opdruk bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Al binnen 2 minuten heeft u een passend aanbod in uw mailbox.