Hard plastic bekers bedrukken

Hard plastic bekers zie je op festivals, beurzen en andere evenementen. Wat als jouw bedrijfsnaam op deze hard plastic bekers staat? Dan val je extra op tijdens deze evenementen! Laat hard plastic bekers bedrukken door Pinkcube in 1 kleur, 4 kleuren of full color. Wij zorgen er altijd voor dat jouw logo er perfect op staat. Laat harde plastic bekers bedrukken van topkwaliteit voor een scherpe prijs bij Pinkcube. Wij zorgen moeiteloos en snel voor het mooiste resultaat.

Naast hard plastic bekers bedrukken wij nog veel meer producten om jouw evenement tot een succes te maken. Wat dacht je van waterflesjes met logo of snoep met logo. Ideaal om weg te geven en zo te zorgen voor meer naamsbekendheid.

Bestel moeiteloos en snel

Favoriete hard plastic beker gekozen? Dan is bestellen een fluitje van een cent. Stel je product samen via de configurator. Na het bestellen ontvang je van ons binnen 1 uur een digitale drukproef ter controle. Zo zie je hoe wij de hard plastic bekers bedrukken met jouw logo of andere opdruk. Tevreden? Dan starten wij snel met bedrukken en leveren we de drinkbekers op het gewenste adres. Zo makkelijk gaat dat bij Pinkcube!