Handdoeken borduren

Handdoeken laten borduren is bij Pinkcube een fluitje van een cent: je ontvangt een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en handdoeken van topkwaliteit, waar jouw bedrijfslogo perfect op geborduurd is. Bovendien is handdoeken borduren mogelijk in allerlei soorten en maten. Denk aan een goed absorberende sporthanddoek met logo​ die je uitdeelt aan nieuwe leden, een superzachte handdoek voor in je sauna of kapsalon of een sneldrogende ​bedrukte hamamdoek voor op het strand. Pinkcube zorgt moeiteloos en snel voor het mooiste resultaat.

Waarom handdoek borduren?

Het borduren van handdoeken zorgt voor een luxe uitstraling. En dat is niet het enige. Textiel borduren is namelijk een duurzame druktechniek die ervoor zorgt dat de borduring voor lange tijd van uitstekende kwaliteit blijft. Laat bijvoorbeeld je logo borduren, je naam borduren of een andere tekst of afbeelding. Met deze klassieke decoratietechniek is het mogelijk om maximaal 12 verschillende kleuren aan te brengen op de handdoeken van jouw keuze.

Volop keuze voor borduren handdoeken

Een kleine handdoek laten borduren met logo of juist een groter formaat? Bij Pinkcube heb je volop keuze als het gaat om handdoeken borduren. Van een groot badlaken tot babyhanddoeken met capuchon: wij hebben ze in het aanbod. Handdoeken in verschillende maten, 100 x 50 cm of 180 x 100 cm, maar ook in verschillende kleuren. Je logo borduren op de handdoek? Kies dan de kleur handdoek die het beste bij de kleuren in het logo past.

Makkelijk en snel bestellen

Pinkcube bewijst dat handdoeken borduren helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je bestelt in een paar supergemakkelijke stappen. Handdoeken in je winkelwagen geplaatst? Wij regelen de rest. Jij ontvangt handdoeken met een borduring van topkwaliteit. Heb je hulp nodig bij de keuze? Pinkcube denkt heel graag met je mee!