Horloges bedrukken

Horloges bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel bij Pinkcube. Ideaal om in te zetten als relatiegeschenk of branded gift.

Waarom horloges bedrukken?

Zoek je een persoonlijk geschenk voor je medewerkers, klanten of relaties? Wil je je logo meerdere keren per dag laten opvallen? Laat horloges bedrukken of graveren bij Pinkcube. Wij zorgen voor een relatiegeschenk waar je logo perfect op staat. Een bedrukt horloge is natuurlijk ook ideaal als giveaway voor een speciale gelegenheid of om in te zetten als merchandise.  

Houd je stappen bij

Naast analoge of digitale horloges vind je in ons aanbod ook horloges voor sportieve activiteiten. Kijk eens naar de sporthorloges, de stappentellers en de activity trackers. Deze zijn ideaal om je personeel te motiveren om wat extra stappen te zetten. Organiseer een stappenchallenge voor extra motivatie! En natuurlijk bieden we ook smartwatches met logo die je koppelt aan je smartphone.  

Je logo van tijd tot tijd zichtbaar

Wie een horloge draagt, kijkt daar meerdere keren per dag op. En als daar dan je logo mooi op de wijzerplaat staat, is je logo dus ook dagelijks vaak in het zicht. Dat maakt een bedrukt horloge tot een extra populair item. Door het ruime aanbod is er altijd een passend horloge beschikbaar. Kijk ook eens naar de verpleegsterhorloges die ideaal zijn voor medewerkers in de zorg.