Activity trackers bedrukken

Meten is weten; deze trend is tegenwoordig razendpopulair. We willen weten hoeveel stappen we lopen, wat onze lichaamstemperatuur is en hoe hoog de hartslag is tijdens inspanning. Om deze activiteiten te meten, zijn de kleine zwarte digitale armbandjes - ook wel activity trackers - in het leven geroepen. Bij Pinkcube bedruk je deze gadgets snel en eenvoudig met je bedrijfslogo. Handig voor als je een presentje zoekt voor medewerkers in de zorg. Of wanneer je bij de opening van je nieuwe winkel iets extra's wil weggeven aan de eerste vijf klanten. Activity trackers bedrukken kan al vanaf vijf stuks. Wil je een logo op luxe wijze tot uiting brengen? Kies dan voor een activity tracker met lasergravering. Samen sparren over de bedrukking van verschillende soorten activity trackers? Stuur ons dan een chatbericht, email of bel ons op.
Neem ook eens een kijkje tussen onze powerbanks, webcam covers of audio gadgets.
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Activity tracker bedrukken, wat is er mogelijk?

Activity trackers bedrukken? Dat kan bij ons op verschillende manieren. Laten we beginnen bij de plek van de bedrukking. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een logo op het bandje van de activity tracker te laten bedrukken. Dit kan horizontaal of verticaal. Ook kun je het logo laten bedrukken op de gesp van de verstelband. En wil je een individuele bedrukking toevoegen, zoals de naam van de ontvanger? Geen probleem. Lever bij ons een excel-bestand aan met de namen en wij regelen de rest. Ook ontvang je bij de activity tracker een luxe geschenkverpakking. Hiermee is je innovatieve cadeau helemaal af. Ook kun je een sample aanvragen voor de bedrukte activity tracker. Zo kun je zelf eerst beoordelen of deze naar wens is. Een sample vraag je eenvoudig aan door je wensen te vermelden in het notitieveld. Daarnaast ontvang je ook een gratis digitale drukproef van onze grafische afdeling. Is het ontwerp van dit relatiegeschenk naar wens? Dan starten we het productieproces en komt de bedrukte activity tracker jouw kant op.

Bijzondere features van activity trackers

Bij Pinkcube vind je verschillende soorten activity trackers met diverse functies. Hieronder vind je een aantal bijzondere features van onze bedrukte activity trackers.

Lichaamstemperatuur

Wil je weten hoe hoog je lichaamstemperatuur is? Dan meet je dat meestal met een oorthermometer of een digitale thermometer. Met een activity tracker is dat ook mogelijk. Doordat de activity tracker op je pols ligt is een accurate meting mogelijk.

Telefoonzoeker

Het overkomt ons allemaal wel eens: een hartverzakking krijgen omdat je telefoon kwijt is. Wees gerust, onze activity trackers helpen je bij het terugvinden van je telefoon. Met de handige 'telefoon-zoek-functie' vind je binnen no-time je telefoon terug.

Notificaties

Doordat je activity tracker verbonden is met je telefoon ontvang je ook notificaties. Denk aan oproepen of WhatsAppjes die binnenkomen of aan push notificaties van nieuws app's. Deze open en bedien je gemakkelijk met de activity tracker.

Externe camera

Nog zo'n handige feature: bedien de camera van je telefoon met je activity tracker. Handig voor als je een foto op afstand wil maken.

Slaapritme

Inzicht krijgen in je slaapritme? Ook dat is mogelijk met een activity tracker. Door de verschillende ingebouwde sensoren maakt de activity tracker een nauwkeurige analyse van jouw slaappatronen.

Hartslagmeter

Tijdens dagelijkse activiteiten zien wat je hartslag is? Daarvoor is een activity tracker de perfecte uitkomst. Door de ingebouwde hartslagmeter met LED-sensor zie je precies wat je hartslag is tijdens rustmomenten en tijdens inspanningen. Ook meet je met een activity tracker wat je bloeddruk is en houd je sport prestaties bij.

Calorieën tellen

Met een activity tracker zie je precies hoeveel calorieën je verbrandt. Bijvoorbeeld tijdens het sporten, in je vrije tijd wanneer je aan het wandelen bent of tijdens het sporten. Ook kun je met de handige stappenteller precies zien hoeveel stappen je zet en zie je de hoeveelheid calorieën die je hiermee verbruikt.

Smartwatch vs. activity trackers bedrukken

In ons assortiment vind je smartwatches en activity trackers. Maar wat is precies het verschil? Een smartwatch is een verlengde van je telefoon. Je leest appjes, neemt oproepen aan en je ontvangt dezelfde notificaties die je op je telefoon ook ontvangt. Een activity tracker is enkel bedoeld voor het meten van lichaamsactiviteiten om zo inzicht te krijgen in je leefstijl en deze te verbeteren. Op een activity tracker ontvang je ook notificaties vanuit je smartphone, maar deze zijn minder goed zichtbaar. Daarnaast is er ook een groot verschil design. Waar een smartwatch meer weg heeft van een digitaal horloge, lijken bedrukte activity trackers meer op armbanden met als doel zo comfortabel mogelijk te zijn. Met het dunne formaat zit het bandje nooit in de weg en beweeg je soepel tijdens het sporten. Bovendien gaat de batterij van een fitness horloge, ook wel activity tracker, langer mee. Een smartwatch heeft namelijk veel verschillende features waardoor de batterij sneller leeg gaat. Wil je advies over welk product het beste past bij je wensen? Geen probleem. We zijn bereikbaar via WhatsApp, chat, mail of telefoon. Ook vraag je via onze website snel en eenvoudig een offerte aan. Kies eest het product en het aantal kleuren opdruk en upload je ontwerp. Vervolgens ontvang je een gratis drukproef.

Activity trackers bedrukken kleine oplage

Wist je dat Pinkcube de mogelijkheid biedt om relatiegeschenken te bedrukken in een kleine oplage? Zo ook bij een activity tracker bedrukken. Het is zelfs mogelijk om één smartwatch te bestellen. Activity trackers zijn verkrijgbaar vanaf vijf stuks. Handig voor als je slechts een kleine groep zakelijke relaties wil verrassen met een relatiegeschenk.