Goodiebags bedrukken

Wil je je bedrijf laten opvallen op een beurs, conferentie of ander evenement? Wil je je klanten en/of relaties van een leuk bedankje voorzien? Zoek je een leuk presentje als bedankje op jouw bruiloft? Het zijn slechts enkele voorbeelden van momenten waarop bedrukte goodiebags perfect van pas komen. Laat goodiebags bedrukken met je logo, een tekst of een andere leuke afbeelding. Bij Pinkcube is dat echt een fluitje van een cent! Wij hebben promotietassen van verschillende materialen en in verschillende groottes. Voor iedere doelgroep de perfecte goodiebags.

Laat goodiebag tasjes bedrukken en vul deze met leuke goodies zoals ​pennen met opdruk of een ​stressbal met logo in een leuke vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij het ruime aanbod van Pinkcube.

Ontwerp je eigen goodiebag

Heb je een goodiebag nodig in A3, A4 of A5-formaat? Pinkcube levert ze in alle groottes. Kies voor een goodiebag tasje van kraftpapier, eco kraft, papier of plastic en ontdek de bedrukkingsmogelijkheden. Sommige goodiebags bedrukken we in 1 kleur, maar er zijn ook tasjes beschikbaar die we full colour bedrukken. Per product geven we bovendien aan wat de drukafmeting is. Ontwerp je eigen goodiebag door je logo, tekst en/of afbeelding aan te leveren en wij regelen de rest!

Eenvoudig je favoriete goodiebag tasjes bestellen

Het bestellen van je favoriete goodiebag tasjes is écht een fluitje van een cent bij Pinkcube. Klik op de gewenste goodiebag, vul al je wensen in met betrekking tot de kleur, de bedrukking en het aantal stuks. Vraag een offerte aan en upload je logo of het gewenste drukbestand met een tekst of afbeelding. Binnen 1 uur krijg je van ons een digitale proefdruk. Heb je hulp nodig bij het bestellen? Bel, mail of chat met ons. We reageren supersnel en helpen je graag verder.