Als u op zoek bent naar bedrukte kleding dan kunnen wij u daarbij als geen ander helpen. Polo’s, t-shirts, truien, jassen en broeken bedrukken of borduren wij graag voor u met logo of een ander ontwerp. Zowel de kleding als de bedrukking is van professionele kwaliteit waardoor u zeker kunt zijn van goede bedrukte kleding met uw eigen logo. We leveren kleding voor verschillende doeleinden: promotie kleding, bedrijfskleding, werkkleding en sportkleding. De meeste kleding bieden wij aan in heren-, dames- en kindermaten. Uiteraard kunt u daar binnen uw bestelling mee variëren. We adviseren u graag over pasvormen, materialen, welk kledingstuk past bij welke gelegenheid en onze merken. 

Bedrukte kleding van topkwaliteit

We hebben onze collectie opgedeeld in budget-, basic- en premium modellen. Onderlinge verschillen zijn ziet u voornamelijk terug in materiaalkeuze, de net wat betere afwerking en details in het design. Onze budget modellen zijn voorzien van prima kwaliteit. Dat ziet u terug in de merken waarvan ook budget varianten beschikbaar: Fruit of the Loom, B&C Exact, Slazenger en Elevate. Afhankelijk van uw budget en gelegenheid waarin u de kleding wil dragen, kunnen we u uitstekend adviseren over de meest geschikte modellen voor uw bedrijf.

Budget-lijn

Aantrekkelijk geprijsde kleding in de meest eenvoudige kwaliteit. Kan meermaals gedragen worden maar wordt ook vaak gekozen als kleding op 1-daagse evenementen.

Basic-lijn

Gewoon goede kleding. Mooie pasvormen in heren-, dames- en kindermodellen. Geschikt voor herhaaldelijk en intensief gebruik. Deze kleding wordt vaak gekozen als bedrijfskleding.

Premium-lijn

Hoogste kwaliteit kleding. Uitstekende materialen, unieke designs, mooie details, en een perfecte afwerking. Kwaliteit die u mag verwachten van vooraanstaande kledingmerken. Deze kleding leveren we voornamelijk aan bedrijven die net wat anders willen en kiezen voor detail.

Kleding bedrukken of borduren?

Voor een promotioneel T-shirt voor een eenmalig evenement wordt vaak gekozen voor bedrukking in één kleur. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardige zeefdruk bedrukking die zonder problemen de wasmachine in kan. Bedrukken is relatief goedkoper dan borduren en u heeft meer keuze uit verschillende drukposities. Een nette blouse voor horeca personeel wordt vaker voorzien van logo-borduring. Borduren is natuurlijk nog slijtvaster en heeft een net iets kwalitatievere uitstraling dan een opdruk. Bedrukken of borduren blijft een persoonlijke keuze. Decoratie is altijd mogelijk op de linkerborst en/of achterzijde van de kleding. Voor afwijkende ontwerpen vragen we u even contact op te nemen. We adviseren u graag over uitstraling en personalisatie mogelijkheden.

Gratis digitale proef van uw bedrukte kleding

Wij vinden dat het bestellen van promotie kleding vooral leuk moet zijn. We houden het voor u daarom zo simpel mogelijk. U hoeft bij ons geen online ontwerp te maken, dit werk nemen wij u uit handen. Op basis van uw offerte aanvraag maken onze designers graag een gratis en vrijblijvend digitaal ontwerp voor u.

Levertijd bedrukte kleding

De levertijd van bedrukte kleding ligt gemiddeld tussen de 4 en 10 werkdagen. Heeft u een deadline? Bekijk onze spoed modellen en vraag altijd naar de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om uw deadline te behalen!