Regenjassen bedrukken

Wil je je gasten, klanten, medewerkers of relaties goede bescherming bieden tegen de regen? Laat een mooie regenjas bedrukken met logo en je zorgt er meteen voor dat je bedrijf goed zichtbaar is. En dat is niet verkeerd in een land waar de regen met enige regelmaat met bakken uit de hemel valt. Pinkcube heeft een gevarieerd aanbod regenjassen in diverse prijsklassen.

De regenjassen met logo zorgen voor een stukje service richting de ontvangers. Kijk ook eens naar de bedrukte paraplu’s en poncho’s met logo. Pinkcube maakt samen met jou van regen iets positiefs.
import { debounce } from "lodash"; ^^^^^^^^ SyntaxError: Named export 'debounce' not found. The requested module 'lodash' is a CommonJS module, which may not support all module.exports as named exports. CommonJS modules can always be imported via the default export, for example using: import pkg from 'lodash'; const { debounce } = pkg; at ModuleJob._instantiate (internal/modules/esm/module_job.js:124:21) at async ModuleJob.run (internal/modules/esm/module_job.js:179:5) at async Loader.import (internal/modules/esm/loader.js:178:24)

Regenjassen met logo voor verschillende doeleinden

Wil je regenjassen met logo bedrukken en deze uitdelen tijdens een evenement? Of zoek je een regenjas voor meermalig gebruik voor je medewerkers die vaak op de weg zitten? Pinkcube bedrukt regenjassen met logo voor verschillende doeleinden. Van een goedkope wegwerp regenjas tot een stevige softshell jas. In allerlei prijsklassen en in allerlei kleuren. Filter op het model, de kleuren en/of het materiaal en je ziet de selectie die aan je wensen voldoet.

Altijd duidelijkheid

Laat je een regenjas bedrukken bij Pinkcube? Dan weet je altijd waar je aan toe bent. Per product zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Dit varieert van een bedrukking in 1 kleur tot full colour. Daarnaast zie je wat de minimale afname en de verwachte levertijd is van de bedrukte regenjassen. Heb je ze met spoed nodig? Neem even contact op, dan kijken we samen wat mogelijk is.

Regenjassen met logo bestellen

Weet je welke regenjas je wilt laten bedrukken met logo? Het bestellen is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. Vul de gevraagde gegevens in op de productpagina, lever je logo aan en wij regelen de rest. Al krijg je eerst binnen 1 uur nog een digitale proefdruk ter controle. Zo weten wij zeker dat jij uiteindelijk tevreden bent over de bedrukte jassen. Wij zorgen ervoor dat het logo er perfect op staat!