Paraplu bedrukken voor exposure in de regen

Een bedrukte paraplu is het ideale promotieartikel in ons regenachtige land. Een paraplu biedt volop ruimte voor het logo, waardoor je je merk goed laat zien in de regen. Geef een mooie bedrukte paraplu aan je klanten, relaties of medewerkers en zorg op die manier voor een stukje extra service. Zet ze bij de uitgang van het bedrijf voor de bezoekers die naar huis gaan in de regen. Daar zijn ze je sowieso dankbaar voor! Naast bedrukte paraplu's leveren we nog meer leuke producten voor de regenachtige dagen, zoals poncho's met logo of regenjassen met logo. Alles wat nodig is voor wat extra promotie in de regen.

Verschillende paraplu's bij Pinkcube

Laat je verrassen door de verschillende modellen paraplu's in het aanbod van Pinkcube. De bekende klassieke paraplu, maar ook paraplu's die opvouwbaar zijn en die extra bestand zijn tegen een harde wind. Je vindt ze allemaal in onze webshop. En natuurlijk mag de doorzichtige paraplu niet ontbreken. Ideaal om nog wat te zien in de regen. Per type paraplu zie je ons volledige aanbod en filter je eenvoudig op de gewenste opties. Zo vind je snel de gewenste paraplu. Heb je daar hulp bij nodig? Het team van Pinkcube reageert altijd supersnel via telefoon, chat of mail.

Paraplu's bedrukken met logo of all-over print

De paraplu laten bedrukken met bedrijfslogo in 1 kleur, 4 kleuren of full colour? Pinkcube regelt het! Per product geven we duidelijk aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Zo heb je de keuze om de paraplu met logo op één of meerdere panelen te laten bedrukken. Een paraplu met tekst is natuurlijk ook een optie. Vanaf 624 stuks is zelfs een all-over bedrukking mogelijk. Zo heb je een extra originele paraplu. Maak gebruik van de mogelijkheden en ontwerp je gepersonaliseerde paraplu. Binnen 1 uur na de bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef per mail. Zo zie je precies hoe wij de paraplu bedrukken. Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is, gaan we aan de slag. Wil je paraplu's laten bedrukken en heb je meer tips nodig? Lees dan de adviespagina over het bedrukken van paraplu's.

Moeiteloos paraplu's bestellen

Heb je de perfecte paraplu gevonden? Pinkcube bewijst dat paraplu's bedrukken een fluitje van een cent is. Stel je product samen door aan te geven wat je keuzes zijn voor de kleur, de bedrukking en het aantal stuks. Je logo bedrukken we op de aangegeven plekken. Paraplu's bedrukken in kleine oplage? Dat kan al vanaf 10 stuks. Weten hoe de paraplu bedrukt wordt? Dat ontdek je aan de hand van de digitale proefdruk die je binnen 1 uur na de bestelling in je mailbox hebt. Per product zie je bovendien wat de verwachte levertijd is. Extra snel paraplu's bedrukken? Neem dan even contact met ons op en we kijken wat mogelijk is.