Paraplu bedrukken

Paraplu bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Diverse soorten paraplu’s bedrukt met uw logo vanaf 5 stuks en al geleverd vanaf 2 werkdagen.

Paraplu’s bedrukken met logo regelt u snel en eenvoudig op Pinkcube.nl. Een paraplu is hét promotieartikel bij uitstek in ons regenachtige land. We hebben verschillende soorten paraplu’s zoals opvouwbare, wind- en storm bestendige uitvoeringen. Uw logo bedrukken we in 1 tot 4 kleuren of full colour op één of meerdere panelen. Vanaf 624 stuks kunnen we zelfs een all-over print aanbrengen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een paraplu valt op in het straatbeeld en bedrukt met uw logo geeft het uw merk veel exposure. Nadat u bij ons een offerte hebt aangevraagd ontvangt u vrijwel direct een offerte in uw inbox. Vervolgens ontvangt u een gratis digitale drukproef per mail zodat u kunt zien hoe de paraplu met logo er uit komt te zien. Pas als het ontwerp helemaal naar wens is gaan wij de paraplu’s bedrukken. Bij de specialist in paraplu’s bedrukken bent u verzekerd van een mooi resultaat!

Meer advies over paraplu’s bedrukken

Premium of budget paraplu met logo?

Of het nu gaat om een relatiegeschenk of give-away, op Pinkcube.nl vindt u een paraplu die past bij uw budget. Het assortiment paraplu’s is zorgvuldig geselecteerd en bevat zowel budget- als premium paraplu’s in verschillende modellen en vele kleuren. We geven u graag meer advies over de zaken waarop u op moet letten bij het laten bedrukken van een paraplu.

Meer advies over paraplu’s

Levertijd bedrukte paraplu’s

De levertijd van onze bedrukte paraplu’s ligt gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen. Heeft u een deadline? Vraag naar de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om uw deadline te behalen.

Ook bij Pinkcube.nl

Naast paraplu’s kunt u op Pinkcube.nl ook terecht voor poncho’s en zadelhoesjes bedrukt met bedrijfslogo.