T-shirts bedrukken

T-shirts laten bedrukken met het logo van je bedrijf of vereniging? Dat is een fluitje van een cent bij Pinkcube. In ons aanbod vind je verschillende soorten T-shirts van topkwaliteit, met een mooie pasvorm en van goede materialen. De bedrukte T-shirts zijn ideaal om in te zetten als bedrijfskleding, werkkleding of promotiekleding. Goedkope T-shirts bedrukken of meer premium kwaliteit? Pinkcube geeft jou de keuze. Filter het aanbod eenvoudig op de kwaliteit, het model, de hals en de lengte van de mouwen en laat het ideale T-shirt met logo bedrukken.

Naast T-shirts bedrukken we nog veel meer promotie- en bedrijfskleding. Wat dacht je van ​ truien met logo of ​bodywarmers met logo? Wij hebben alles wat nodig is om te zorgen voor een goede zichtbaarheid van jouw merk.

’Budget’, ‘Top’ of ‘Premium’ T-shirts bedrukken

Als we kijken naar de kwaliteit van de T-shirts, maken we een onderscheid in ‘Budget’, ‘Top’ en ‘Premium’ shirts. Het verschil zit met name in de keuze voor het materiaal en de kwaliteit:

  • Budget: aantrekkelijk geprijsd, meest eenvoudige kwaliteit, paar keer te gebruiken, zeer geschikt voor promotionele doeleinden
  • Top: betere kwaliteit T-shirts die geschikt zijn voor herhaaldelijk gebruik.
  • Premium: hoogste kwaliteit T-shirts gemaakt van de betere materialen, pasvormen en met een perfecte afwerking. Kwaliteit die je mag verwachten van de betere merken.


T-shirts in verschillende maten

De bedrukte T-shirts van Pinkcube zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Denk aan herenmaten XS t/m XXXXL, damesmaten S t/m XXL en kindermaten 104 t/m 164. Wil je T-shirts laten bedrukken in verschillende maten voor heren, dames en kinderen binnen één bestelling? Dat is geen enkel probleem. Geef bij het aanvragen van een offerte de maten door en dan nemen we nog even contact op voor de verdeling. De offerte voor de gepersonaliseerde T-shirts ontvang je binnen 1 minuut al en wij reageren supersnel via telefoon, chat of mail.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

T-shirts bedrukken is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. Filter het aanbod op je voorkeuren, selecteer het gewenste T-shirt en stel je product samen. Je eigen T-shirts ontwerpen met logo, tekst of afbeelding? Jij hebt de keuze. Per T-shirts staan de bedrukkingsmogelijkheden duidelijk aangegeven. De T-shirts aan de voor- en achterkant bedrukken? Geen probleem. Geef de opdrukpositie aan bij het aanvragen van de offerte en wij regelen het. Binnen 1 uur na het aanvragen van de offerte ontvang je een digitaal ontwerp van ons. En na goedkeuring gaan wij snel aan de slag!