Bij Pinkcube vindt u niet een paar bedrukte knuffels, maar een groot assortiment promotionele knuffels en badeendjes. Met ruim 300 verschillende soorten knuffels en badeendjes vindt u hier zeker wat u zoekt. Al onze bedrukte knuffels, bedrukte knuffeldieren en bedrukte badeendjes zijn te bedrukken met uw logo en leverbaar vanaf 100 stuks. Ook hebben wij diverse knuffelkleren die te bedrukken zijn.

Bedrukte knuffels met eigen logo

Bedrukte knuffeldieren zijn leuk om weg te geven en om te ontvangen. Deze dieren zijn het perfecte relatiegeschenk omdat de ervaring leert dat de dieren door de ontvanger veel gebruikt worden. Hierdoor wordt de boodschap of het logo dat op het dier is afgedrukt veel gezien. Uw boodschap of bedrijf komt in de spotlight te staan en daar draait het natuurlijk om!

Een breed aanbod promoknuffels

Wij bieden een zeer ruim assortiment aan knuffeldieren die kunnen worden bedrukt. In groter en klein formaat en in pluche zowel als in plastic uitgevoerd. Op onze site krijgt u een duidelijk overzicht van alle mogelijke knuffels die te bedrukken zijn, waarover later meer.

Uniek aan onze bedrukte promoknuffels is de mogelijkheid om deze artikelen ook in kleinere hoeveelheden te laten bedrukken. U zit dus niet direct aan enorme aantallen vast en dat is wel zo prettig. Zo kunt u bijvoorbeeld voor verschillende doelgroepen binnen uw klanten of relatiekring verschillende soorten knuffels laten bedrukken in kleinere hoeveelheden. Welke artikelen kunnen worden bedrukt?

Bedrukte knuffelberen

Wij kunnen knuffelberen bedrukken met de door u gewenste boodschap of met bijvoorbeeld het logo van uw onderneming. Kies voor een hoge zichtbaarheid van uw boodschap met een bedrukte knuffelbeer. De knuffelberen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard blijft de bedrukking mooi, ook bij veelvuldig gebruik. U kunt bij ons kiezen uit grote knuffelberen, maar wij hebben ook middelgrote en kleine beren beschikbaar.

Per soort zijn er ruim twintig verschillende beren om een keuze uit te maken! Tevens bieden wij een XXL beer waarmee uw logo opvalt. Dit is een leuke beer voor promotiedoeleinden op bijvoorbeeld een beurs en kan worden ingezet als hoofdprijs bij bijvoorbeeld een wedstrijd verbonden aan uw bedrijf. Met onze ruime keuze aan beren zal het u aan inspiratie niet ontbreken!

Mini knuffels bedrukken

Ons ruime aanbod aan mini knuffels bedrukken wij met oog voor detail en een hoogwaardige afdruk. Ook baby knuffels bedrukken wij om weg te geven aan de kleintjes. Deze knuffels zijn zacht en veilig voor de allerkleinste knuffelaars en worden enthousiast ontvangen. U kunt kiezen uit meer dan tien opties als u kiest voor bedrukte babyknuffels.

Warmtekussen knuffels bedrukken

Warmtekussen knuffels worden zowel voor de kleintjes als door volwassenen gebruikt en zijn een leuk item om een logo op af te drukken. Deze warmtekussens in de vorm van knuffels kunnen keer op keer worden gebruikt en zijn een gewaardeerd promotieartikel. De ontvanger is er altijd blij mee!

Badeendjes bedrukken

Ook badeendjes worden door ons bedrukt. Wij bieden tevens badeendjes uitgevoerd in een thema (denk bijvoorbeeld aan badeendjes die een bepaald beroep uitvoeren. Hierdoor kan er voor iedere bedrijfstak of onderneming wel een passende badeend gevonden worden! De eendjes kunnen met het logo worden bedrukt aan de voorzijde.

Bedrukte knuffelkleding

Bij ons kunt u zelfs knuffelkleding laten bedrukken. Met deze kleding tovert u bijvoorbeeld een knuffelbeer om tot een beer met kleding die past bij uw bedrijf, logo of boodschap. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk shirt of een opvallende bandana.

Al onze bedrukte artikelen zijn van een uitmuntende kwaliteit, worden snel geleverd en kunnen worden besteld middels een zeer eenvoudig bestelproces. Via onze website kunt u snel een eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen slechts een minuut ontvangt u, na het aangeven van uw voorkeuren, een goedkope en duidelijke offerte in uw mailbox.