Knuffels bedrukken

Wie wil er nu niet zo’n lekkere, zachte knuffel? Laat eenvoudig je favoriete knuffel bedrukken met logo bij Pinkcube. Een leuk geschenk voor jong en oud!

Een knuffelbaar geschenk

Bedrukte knuffels zijn leuk om weg te geven en om te ontvangen. Het perfecte, knuffelbare relatiegeschenk. Laat knuffels bedrukken met logo en je merk komt op een originele manier in beeld. We zorgen ervoor dat je logo er perfect op staat, zodat je merk altijd goed zichtbaar is. Naast je logo is het ook mogelijk om een tekst of andere afbeelding op de knuffels te bedrukken. Zo krijg je je eigen unieke, gepersonaliseerde knuffel.

Ruim assortiment knuffels

Pinkcube bedrukt meer dan 300 verschillende soorten knuffels, van kleine tot XXL knuffels en van goedkope knuffels tot meer premium items. Een zeer groot assortiment met voor ieder wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van de leukste knuffeldieren, baby knuffels of kleding voor knuffels? Er zit vast en zeker iets leuks bij en als je hulp nodig hebt bij de keuze, dan denken we graag met je mee. We leveren sommige bedrukte knuffels al vanaf 20 stuks. Per product geven we de minimale afname en de verwachte levertijd duidelijk aan. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Je favoriete knuffel laten bedrukken

Zo'n leuke knuffel laten bedrukken is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. Per product geven we aan wat de opdrukmogelijkheden zijn en wat de maximale afmeting is voor de bedrukking. Denk aan een bedrukking in één of meerdere kleuren of full colour. Kies je favoriete product, geef je wensen aan en vraag een vrijblijvende offerte aan. Upload je logo en we sturen je binnen 1 uur een digitale proefdruk ter controle. Vervolgens starten wij, na goedkeuring van het ontwerp, snel met de knuffels bedrukken.