Slaapmaskers bedrukken

Even lekker wegdommelen tijdens een lange vlucht of busreis? Of iedere avond genieten van een goede nachtrust, zonder dat je ogen last hebben van licht? Dan is een slaapmasker een onmisbaar accessoire. En dat niet alleen, het is ook een leuk item om in te zetten ter promotie van je beautysalon, reisorganisatie of ander bedrijf. Laat slaapmaskers bedrukken met logo en de dragers maken op een slimme manier reclame voor jouw merk tijdens het slapen.

Pinkcube levert verschillende soorten bedrukte slaapmaskers: van een luxe slaapmasker gevuld met gelparels tot goedkope slaapmaskers die ideaal zijn als giveaway. Bekijk onze slaapmaskers en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden. Naast slaapmaskers bedrukken we nog meer ​relatiegeschenken voor beautysalons en ​relatiegeschenken voor toerisme. Wat je ook kiest: wij zorgen er altijd voor dat je logo er perfect op staat.

Kies je eigen slaapmasker

Laat je favoriete slaapmasker bedrukken uit het aanbod van Pinkcube. Wij bedrukken slaapmaskers van verschillende materialen en in bijna iedere gewenste kleur. Wat dacht je van een masker van microfiber of heerlijk zacht satijn? We leveren ook een complete reisset inclusief oordopjes en nekkussen voor een extra ontspannen reis. Bekijk het aanbod en filter op de verschillende kleuren en materialen. Hulp nodig bij de keuze? Neem contact met ons op via WhatsApp, chat, mail of telefoon en we helpen je graag om de juiste match te vinden.

Je slaapmasker ontwerpen & laten bedrukken

De slaapmaskers laten bedrukken is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. Per slaapmasker zie je wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn. Een masker bedrukken met je logo of een andere opdruk in 1 kleur of full colour? Ontdek de mogelijkheden en ontwerp je slaapmaskers. Per product zie je wat de minimale afname is. Een kleine oplage is in sommige gevallen mogelijk. Binnen 1 uur na het aanvragen van een offerte krijg je van ons een digitale drukproef. Zo krijg je een goede indruk van het bedrukte slaapmasker. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering van de oogmaskers met bedrukking.