Agenda's bedrukken

Een bedrukte agenda is een praktisch geschenk dat helemaal terug is van weggeweest. Tegenwoordig wordt er door veel mensen geswitcht van de agendafunctie op je smartphone naar een traditionele agenda. Met een papieren agenda garanderen wij net iets meer overzicht. Uiteraard kunt u deze agenda's bedrukken met logo en/of tekst. Zo heeft u een prachtig relatiegeschenk dat tegelijkertijd zorgt voor een heel jaar lang blootstelling aan uw merknaam! Een papieren agenda met opdruk is dus veel effectiever dan de digitale agenda.

Zakagenda en bureau agenda

In het assortiment vindt u diverse zakelijke agenda’s. De bedrukte bureau agenda's beschikken over een kaart van Europa en een indeling er uur. Ideaal voor de échte planners onder ons. U kunt de bureauagenda ook inzetten om bijvoorbeeld de planning van het hele team in bij te houden. Zo blijft u altijd betrokken bij uw medewerkers en vergeet u nooit wat. De zakagenda’s hebben daarentegen een kleiner formaat, waardoor u deze altijd en overal mee naar toe kunt nemen. Neem uw bedrukte agenda bijvoorbeeld mee naar een afspraak met uw klant of partner. Zo bent u er altijd op voorbereid om afspraken vast te stellen met uw relaties. Geef uw gepersonaliseerde agenda een uniek uiterlijk door agenda's te bedrukken. Dat is nog eens een spetterende indruk.

Bestel uw bedrukte agenda eenvoudig en snel

Bij Pinkcube kunt u een bedrukte agenda eenvoudig en snel, zonder enige moeite, bestellen. U kunt een product naar wens kiezen, de hoeveelheid kleuren van uw opdruk en vervolgens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Bij ons ontvangt u altijd binnen een uur een digitaal voorbeeld. Wanneer deze goedgekeurd is, gaan wij voor u aan de slag. Binnen no-time heeft u agenda's bedrukt met logo bij u op kantoor!