Schriften bedrukken

Schriften laten bedrukken voor gebruik op school, binnen je bedrijf of vereniging? Bij Pinkcube bestel je fluitend full colour bedrukte schriften met je logo, tekst of eigen ontwerp. Laat bijvoorbeeld A4, A5 of A6 schriften bedrukken. Daarnaast heb je de keuze uit blanco of gelinieerde schriften. Kies je favoriete schrift, geef je voorkeuren aan en wij regelen de rest!

Naast schriften bedrukken we de zogeheten ​Correctbooks met logo. Duurzame schriften omdat het mogelijk is om de gemaakte notities te wissen met een wisdoekje. Hetzelfde geldt voor ​bedrukte Bambooks. Eigenlijk een soort uitwisbare whiteboards in mini-formaat. Ontdek de mogelijkheden en laat je favoriete notitieboeken met logo bedrukken.

Je eigen schrift ontwerpen

Je eigen schrift ontwerpen is een fluitje van een cent bij Pinkcube. Bekijk het aanbod op deze pagina en kies je favoriete schrift. Het bedrukken is mogelijk in 1 tot 4 kleuren of full colour. Dit staat aangegeven bij ieder product. Vraag een offerte aan, lever je logo, een tekst of eigen ontwerp aan en wij regelen de rest. Je eigen, unieke schriften laten bedrukken is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube.

Hulp nodig?

Op deze pagina vind je informatie over het bestellen van bedrukte schriften. Heb je hulp nodig bij de keuze voor het juiste product? Dat is geen enkel probleem en daar helpen we graag bij. Neem voor vragen of advies gerust contact op via chat, mail of telefoon. We staan voor je klaar en reageren altijd supersnel. En als je een extra scherpe deadline hebt, doen we graag een stapje extra.