Social media
Offerte binnen 1 minuut
Opgemaakte visual binnen 1 uur
Gratis verzending
9.3 Beoordeeld door klanten (10205 beoordelingen)

Welke bedrukte paraplu past bij mij?

1

Waar moet ik op letten bij de aankoop van paraplu’s?

Paraplu’s zien er op het eerste oog hetzelfde uit maar toch zitten er grote prijsverschillen in. De prijs van de paraplu heeft natuurlijk alles te maken met het materiaalgebruik, de features en de functies van de paraplu. We hebben al een geselecteerd aanbod in paraplu’s voor u samengesteld maar hoe kiest u nou de juiste paraplu?

Allereerst is het goed om te bepalen waar u de paraplu’s voor gaat gebruiken. We hebben basic, budget en premium paraplu’s in ons assortiment. Wilt u ze eenmalig gebruiken bij een dag evenement om droog over te komen van A naar B, kies dan voor een budget paraplu. Budget paraplu’s zijn daarnaast perfect voor promotionele doeleinden en eenmalige evenementen. Denk daarbij aan give-aways tijdens evenementen of bedrijfsuitjes. De paraplu’s zijn bedoeld voor licht gebruik. Zoekt u paraplu’s voor in de paraplubak in een hotel of een mooi relatiegeschenk waaraan uw doelgroep jarenlang plezier beleefd? Dan adviseren we u te kiezen voor een premium paraplu. De basic paraplu’s zitten daar precies tussenin. Lees zeker verder omdat er meer zaken zijn waar u rekening mee moet houden.

Daarnaast is het handig om te bepalen of u een normale paraplu wilt of een die handig op te vouwen is. Kiest u voor een klassieke ogende paraplu in standaard formaat of kiest u voor een extra grote golfparaplu? Ook kunt u een windbestendige paraplu overwegen, deze klapt niet om. Senz stormparaplu’s zelfs niet bij windkracht 10!

Verschillende onderdelen van een paraplu
2

Uit welke onderdelen bestaat een paraplu?

Bij de aanschaf van een paraplu moet u dus letten op de eigenschappen van de onderdelen van de paraplu. In de afbeelding benoemen we de verschillende onderdelen die in elke productomschrijving staan beschreven.

3

De afmetingen van een paraplu

De afmetingen van een paraplu kunnen op verschillende manieren worden weergegeven. Wij vermelden altijd enkel de diameter om het niet onnodig ingewikkeld te maken (zie afbeelding). De standaard paraplu zoals u die kent heeft een diameter van 102 cm. Extra grote paraplu’s van 130 cm of meer staan ook wel bekend als “golf paraplu’s” en zijn ook geschikt om met 2 personen onder te lopen.

Afmetingen van een paraplu
4

Materialen – Baleinen & steel

Het allerbelangrijkste bij een paraplus is dat deze niet omklapt. De stok en zeker de baleinen spelen daarbij de meest essentiële rol. Glazvezel baleinen zijn flexibel waardoor deze krachtige windvlagen kunnen ondervangen en er bovendien voor zorgen dat de paraplu praktisch niet kan omklappen. Metaal beschikt niet over die flexibele eigenschappen waardoor het sneller ombuigt en niet meer bruikbaar is.

Het type materiaal dat gebruikt wordt voor de stok en baleinen bepalen dus mede het kwaliteitsniveau van de paraplu. Een overzicht van de meest voorkomende materialen:

5

Materialen – Het doek

Het type materiaal dat gebruikt wordt voor het doek speelt ook een belangrijke rol voor de kwaliteit van de paraplu. Op de eerste plaats houden alle doeken u uiteraard droog. Maar er zitten wel degelijk grote verschillen in de verschillende doeken.

6

Overige factoren die van invloed zijn op de kwaliteit

In onderstaande tabel zijn alle overige factoren weergegeven die ook invloed hebben op de kwaliteit van een paraplu.

7

Wat vindt u mooi?

Ook niet onbelangrijk. Paraplu’s hebben we in verschillende designs, kleuren en vormen. Een paraplu kan bijvoorbeeld verschillende soorten handvaten hebben die iets doen met de uitstraling van een paraplu. Zo geeft een gebogen houten handvat een klassieke look. We hebben ons assortiment voor u ingedeeld in 4 stijlen, zodat u snel kunt kiezen:

8

De meest geschikte paraplu, snel gevonden dankzij handige filters!

Gebruik de filters op onze categoriepagina’s om sneller uw favoriete paraplu te vinden. Onze bestsellers hebben we vast een label gegeven. U kunt daarnaast eenvoudig zoeken door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant op de pagina.

Op de productpagina’s van een geselecteerde paraplu komt u onderstaande logo’s tegen zodat u snel kunt zien welke features betreffende paraplu heeft.

Windbestendig

Windbestendig

Bijzonder licht

Bijzonder licht

Windproef systeem

Windproef systeem

Bijzonder plat / smal

Bijzonder plat / smal

Paraplu opent en sluit met automatische drukknop

Paraplu opent en sluit met automatische drukknop

Paraplu sluit met automatische drukknop

Paraplu sluit met automatische drukknop

Paraplu opent met automatische drukknop

Paraplu opent met automatische drukknop

Handige hoes met draagband

Handige hoes met draagband

Diameter

Diameter

Gesloten lengte

Gesloten lengte

Water- en stofafstotend materiaal

Water- en stofafstotend materiaal

Opvouwbaar

Opvouwbaar

Bijzonder klein formaat

Bijzonder klein formaat

Komt u er zelf niet uit neem dan gerust contact op met onze productspecialisten. We helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte paraplu!

9

Vragen of persoonlijk advies nodig?

Heeft u aanvullende vragen of wilt u graag meer advies over draadloos opladen? Onze productspecialisten staan voor u klaar!