Vulpotloden bedrukken met uw tekst of logo

Vulpotloden bedrukken met uw logo is een leuke manier om uw merk onder de aandacht te brengen. Vulpotloden hoeven niet te duur te zijn en zijn al te bedrukken vanaf 10 stuks. Een uitstekende give-away bijvoorbeeld voor congressen en trainingen. Ons assortiment vulpotloden met logo bestaat uit kunststof modellen in vele kleuren tot luxe merk vulpotloden van staal. Vraag nu uw offerte aan of bestel direct online!

Verschillende soorten bedrukte vulpotloden

Al onze vulpotloden zijn te bedrukken met logo. Wilt u een goedkoop vulpotlood als give-away, dan kiest u voor een kunststof vulpotlood met gummetje bovenop. Voor zakelijke relaties hebben we ook luxe vulpotloden die we kunnen graveren met opdruk of logo. Deze vulpotloden zijn van staal en zijn van bekende merken als Parker, Waterman of Lamy. Stuk voor stuk gerenommeerde bedrijven met topkwaliteit vulpotloden. Bijbehorende vullingen zijn bij deze merken vulpotloden eenvoudig te verkrijgen waardoor de attentiewaarde van uw logo of merknaam voor lange tijd is gewaarborgd!

Vulpotloden met een full color opdruk

Bij Pinkcube.nl is het ook mogelijk vulpotloden te bedrukken met een all-over full color opdruk. Gebruik de handige filters aan de linkerzijde om te filteren op het merk BIC. En kies voor een vulpotlood met 360º full color bedrukking in fotografische kwaliteit!

Eenvoudig online te bestellen

Promotieartikelen online bestellen moet vooral moeiteloos gaan, vinden wij. Vulpotloden vormen daarop natuurlijk geen uitzondering. Wij maken vooraf graag een digitaal voorbeeld voor u. Zo ziet u vooraf hoe de door u gekozen vulpotloden er uit zien met uw logo of tekst erop. Ervaar zelf het gemak van online bestellen op Pinkcube.nl. En wilt u meer informatie of heeft u vragen over het het bedrukken van vulpotloden? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag!