Sleutelhanger bedrukken met logo

Bedrukte sleutelhangers zijn het perfecte weggevertje voor uw collega’s, beursbezoekers of misschien wel als relatiegeschenk. Een sleutelhanger bedrukken biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf meer naamsbekendheid te geven door middel van een logo of misschien wel in de vorm van een spectaculaire afbeelding. Pinkcube heeft sleutelhangers in diverse kleuren, vormen en prijscategorieën. Hierdoor hebben we altijd de sleutelhanger die u zoekt. Veel gebruikte druktechnieken zijn tampondruk en full color drukwerk. Het voordeel van tampondruk is dat de tampon, een soort rubberen stempel, niet gebonden is aan de vorm van een artikel. Daardoor kan het verschillende vormen bedrukken. Full color drukwerk is ideaal voor kleurrijke logo’s en foto’s. Iedere kleur kan gedrukt worden. Naast sleutelhangers bedrukken, kunnen we ook sleutelhangers graveren. Lasergraveren geeft een sleutelhanger een luxe uitstraling. Voor al uw wensen is er een sleutelhanger die perfect bij u past.

Sleutelhangers met logo

Wilt u graag een sleutelhanger bedrukken, maar heeft u nog niet helemaal duidelijk voor ogen wat u wilt? We hebben bij Pinkcube een veelzijdig aanbod sleutelhangers in diverse kleuren waardoor het mogelijk is om een sleutelhanger te kiezen die volledig past bij uw huisstijl. Uw ontwerp kan vrijwel op ieder model opgemaakt worden binnen één uur. Het is tevens mogelijk om de sleutelhangers te bedrukken in kleine oplage. Onze gepersonaliseerde sleutelhangers zijn ideaal om weg te geven tijdens beurzen en evenementen, maar ook perfect voor uw eigen personeel. Bedrukte sleutelhangers zijn leuke geschenkjes voor iedere doelgroep en worden vrijwel altijd aan de sleutelbos of tas gehangen. Deel bijvoorbeeld een bedrukte sleutelhanger met flesopener uit tijdens een outdoor festival of kies voor sleutelhangers met lampje. U kunt de sleutelhangers laten bedrukken met uw logo, maar u kunt ook een sleutelhanger met tekst of bedrijfsnaam bedrukken.Pinkcube is de specialist in het bedrukken van sleutelhangers. Of u nu kiest voor een goedkope sleutelhanger, bedrukte sleutelhanger of een luxe sleutelhanger van roestvrijstaal. Bij Pinkcube vindt u altijd wat u zoekt. Wij leveren ook op maat gemaakte sleutelhangers tegen een kleine oplage en scherpe prijs. Sleutelhangers bedrukken is onze specialiteit, zo bent u zeker van een bedrukte sleutelhanger van topkwaliteit.

Het effect van bedrukte sleutelhangers met naam of foto

Een sleutelhanger is een artikel dat op diverse evenementen ingezet kan worden. De reden dat de sleutelhanger bedrukt wordt ingezet op diverse locaties, is niet zomaar. Een bedrukte sleutelhanger heeft namelijk een enorm effect op de ontvanger. Met name als u deze sleutelhanger personaliseert en deze uniek maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sleutelhanger met extra opties zoals:
  • Sleutelhanger met sleuteletui
  • Sleutelhanger met winkelwagenmuntje
  • Flesopener sleutelhanger
  • Sleutelhangers met lampje
  • Anti-stress sleutelhangers
  • Sleutelhangers met foto
Mogelijkheden die er allemaal voor zorgen dat de sleutelhanger extra gewild is. En als de ontvanger eenmaal de sleutelhanger in bezit heeft, dan is de kans erg groot dat deze voor zeer lange periode aan de sleutelbos blijft hangen. Iets wat zorgt voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid! U kunt eenvoudig uw prijs berekenen op onze website en een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Deze versturen wij middels een e-mail naar u toe. Al onze prijzen zijn all-in: wij berekenen geen instel-, verzend-, behandelings- of andere verborgen kosten. Heeft u vragen? Onze productspecialisten staat u graag te woord. Sleutelhangers bedrukken is één van onze specialiteiten. Dit maakt onze diensten hoogwaardig en betrouwbaar. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Het is daarom dat Pinkcube streeft naar sleutelhangers bedrukken in de hoogste kwaliteit. Wij weten immers hoe belangrijk de kwaliteit van uw promotiemateriaal is! Plaatst u bij ons een bestelling, dan bent u zeker van een resultaat zoals u het verlangt. Want wij zijn pas tevreden, wanneer u dat bent.

Sleutelhanger bedrukken kleine oplage

Bedrukte sleutelhangers zijn er in diverse mogelijkheden. Het is bij ons al mogelijk om vanaf 25 stuks uw sleutelhangers goedkoop te bedrukken. Wilt u een sleutelhanger met tekst of met foto? Uw eigen ontwerp, speciaal en op maat voor uw bedrijf, beurs of productpresentatie? Laat dat over aan Pinkcube! Wij, als specialisten in het sleutelhangers bedrukken, bieden een uitgebreide collectie aan kwalitatieve en praktische sleutelhangers voor u om weg te geven of te gebruiken. U vindt altijd waar u naar op zoek bent, door ons uitgebreide assortiment aan sleutelhangers. Bij ons kunt u op een eenvoudige en voordelige wijze keuze maken uit een groot aanbod van unieke modellen. Ook goedkoop sleutelhangers bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Laat u verrassen door een breed scala aan keuzes die u doet verzekeren van een ontwerp en vormgeving zoals u dat wenst! Is er een bestelling bij Pinkcube geplaatst, dan wordt deze altijd zo snel mogelijk geleverd. Wanneer u een snelle deadline heeft, kunt u deze wens kenbaar maken bij onze klantenservice. Wij streven er altijd naar uw deadline te halen zodat u zo snel mogelijk kunt profiteren van uw op maat gemaakte bedrukte sleutelhangers. Als u twijfelt over de kwaliteit, kunt u een vrijblijvende sample aanvragen. Deze heeft u de volgende dag al binnen.