Sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers bedrukken met logo? Regel het eenvoudig en snel op Pinkcube.nl. Alle soorten sleutelhangers bedrukt met uw logo vanaf 25 stuks en al geleverd vanaf 3 werkdagen.

Sleutelhangers met flesopener bedrukken

  • Al vanaf 25 stuks voor € 49,35
  • Leverbaar binnen 5 werkdagen
Sleutelhangers met flesopener
Gemakkelijk online bestellen
Gratis digitaal ontwerp
Snelle levering en service

Pinkcube is de specialist in het bedrukken van sleutelhangers. Of u nu kiest voor een goedkope, bedrukte sleutelhanger en een luxe sleutelhanger van roestvrijstaal. Bij Pinkcube vindt u altijd wat u zoekt. Wij leveren ook op maat gemaakte sleutelhangers tegen een kleine oplage en scherpe prijs. Sleutelhangers bedrukken is onze specialiteit, zo bent u zeker van een bedrukte sleutelhanger van topkwaliteit.

Sleutelhangers bedrukken

Wij hebben verschillende sleutelhangers van diverse materialen. Ze zijn bijvoorbeeld gemaakt van kunststof en roestvrijstaal. Ook hebben we sleutelhangers met een flesopener of een met een lampje. Veel keus dus! De sleutelhangers op Pinkcube.nl zijn onbedrukt te verkrijgen en in 1 tot en met 4 kleuren opdruk. De sleutelhanger is een origineel geschenk dat is gepersonaliseerd met logo of opdruk.

Levering

De sleutelhangers zijn al te verkrijgen vanaf 50 stuks. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 5 en 7 werkdagen. Heeft u een deadline? Vraag naar de mogelijkheden. Wij doen alles om uw deadline te halen.

Gratis ontwerp

Stuur uw logo in een ai, pdf of eps bestand en wij maken voor u een digitaal ontwerp. Zo ziet u al binnen een uur hoe het logo eruit komt te zien op het gekozen artikel. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren.

Bestelproces

Vraag een offerte aan en deze ontvangt u al binnen twee minuten in uw mailbox. Een digitaal ontwerp ontvangt u binnen een uur. Dit is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Als u twijfelt over de kwaliteit, kunt u een vrijblijvende sample aanvragen. Deze heeft u de volgende dag al binnen.