Sleutelhanger bedrukken met logo: de ideale giveaway

Bedrukte sleutelhangers zijn het perfecte uitdeelcadeautje voor je collega’s, beursbezoekers of misschien wel als relatiegeschenk. Doordat de gepersonaliseerde sleutelhanger aan de sleutelbos van de ontvanger hangt, is je logo vaak in beeld. Een sleutelhanger goedkoop bedrukken is zeker mogelijk bij Pinkcube. De ideale manier om voor een kleine prijs te zorgen voor meer naamsbekendheid. Wil je een reclame sleutelhanger laten maken met eigen logo, naam, tekst of een andere afbeelding? Pinkcube regelt het! Bij ons heb je de keuze uit een ruim aanbod sleutelhangers in diverse kleuren, vormen en prijscategorieën. Hierdoor hebben we altijd de sleutelhanger die je zoekt. Met de keuze van de vorm, kleur en de bedrukking is het mogelijk om de ideale sleutelhanger te ontwerpen en personaliseren.

Welke sleutelhangers met logo bedrukken?

Wil je graag een sleutelhanger met logo bedrukken, maar weet je niet wat de beste keuze is? We hebben bij Pinkcube een veelzijdig aanbod sleutelhangers in diverse kleuren en materialen. Denk aan een houten sleutelhanger, metalen sleutelhanger maar ook een drijvende sleutelhanger van schuim of kurk. Deel bijvoorbeeld een bedrukte sleutelhanger met flesopener uit tijdens een outdoor festival of kies voor sleutelhangers met lampje. Heb je hulp nodig bij de keuze voor de juiste sleutelhanger? Neem dan gerust contact op. Wij denken heel graag me je mee over de gepersonaliseerde sleutelhanger die het beste past bij de doelgroep en die helemaal aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf.

Sleutelhanger graveren of bedrukken

Voor het bedrukken van de sleutelhangers maken we gebruik van technieken zoals tampondruk en full colour drukwerk. Het voordeel van tampondruk is dat de tampon, een soort rubberen stempel, niet gebonden is aan de vorm van een artikel. Daardoor is het mogelijk om verschillende vormen te bedrukken. Full colour drukwerk is ideaal voor kleurrijke logo’s en foto’s. Welke kleur je ook wilt, wij bedrukken het! Naast sleutelhangers bedrukken, is sleutelhangers graveren ook mogelijk bij Pinkcube. Lasergraveren zorgt voor een sleutelhanger met een extra luxe uitstraling. Voor iedereen maken wij de perfecte sleutelhanger!

Het effect van bedrukte sleutelhangers

Of het nu gaat om een beurs, een open dag of een festival: een sleutelhanger met logo is ideaal als giveaway. Kies voor goedkope sleutelhangers of juist luxere versies. Wat voor sleutelhanger je ook wilt laten bedrukken, het cadeau heeft altijd een groot effect op de ontvanger. En dit effect is nog groter wanneer je kiest voor een bedrukte sleutelhanger met een unieke bedrukking. Laat sleutelhangers drukken met extra opties om nog meer indruk te maken, zoals:

  • Sleutelhanger met sleuteletui
  • Sleutelhanger met winkelwagenmuntje
  • Flesopener sleutelhanger
  • Sleutelhangers met lampje
  • Anti-stress sleutelhangers
  • Sleutelhangers met foto

Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat de sleutelhanger extra gewild is. En als de ontvanger eenmaal de sleutelhanger in bezit heeft, dan is de kans erg groot dat deze voor zeer lange periode aan de sleutelbos blijft hangen. Iets wat zorgt voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid!

Sleutelhangers laten bedrukken: regel het zo

Sleutelhanger laten bedrukken? Dat heb je bij Pinkcube zo geregeld. Als je eerst een offerte wilt ontvangen, dan is dat geen probleem. Die ontvang je van ons zelf binnen 1 minuut. Bij alle promotie sleutelhangers staat aangegeven wat de minimale afname is. Sleutelhangers met logo bedrukken in kleine oplage is al mogelijk vanaf 25 stuks. Je ziet ook direct wat de verwachte levertijd is. Na het bestellen van de bedrukte sleutelhangers ontvang je binnen 1 uur een digitaal ontwerp van de gepersonaliseerde sleutelhanger. Akkoord? Dan starten wij razendsnel met sleutelhangers bedrukken en leveren we ze op het gewenste adres.

Sleutelhangers bedrukken en meer

Naast sleutelhangers bedrukken wij nog meer leuke, goedkope giveaways. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrukt kaartspel? De waaiers met logo zijn erg in trek in de zomer. Stel een leuk pakket samen met een bedrukte sleutelhanger en nog meer leuke goodies. Daar trek je sowieso de aandacht mee!