Waaiers bedrukken

Wanneer de temperatuur oploopt, is het heerlijk om even te wapperen met een waaier. En dat maakt bedrukte waaiers tot zo’n ideaal promotieartikel voor festivals, concerten of sportevenementen. Laat waaiers bedrukken met je logo en je logo wappert letterlijk en figuurlijk in het rond. Zet ze in als giveaway, als zomers relatiegeschenk of als onderdeel van je merchandise. Een leuke manier om te zorgen voor een extra boost van je merk in de zomer.

Naast waaiers bedrukken we nog veel meer leuke producten voor promotie op festivals en andere evenementen. Laat bijvoorbeeld ​festivalbandjes bedrukken of kies voor toffe ​zonnebrillen met logo. Hulp nodig bij de keuze voor de juiste producten? Wij reageren supersnel en denken graag met je mee.

Verschillende soorten waaiers bedrukken

Bij Pinkcube hebben we veel keuze als het gaat om waaiers bedrukken. Laat je verrassen door de kleurrijke waaiers van verschillende materialen en met leuke bedrukkingsmogelijkheden. Zo heb je de keuze uit waaiers met houten ribben en plastic ribben. De ribben zijn de stokjes waar het doek omheen gespannen zit. Deze Spaanse waaiers zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar en in verschillende kleuren te bedrukken. Na het uitklappen van de bedrukte waaier is je logo heel goed zichtbaar. Van goedkope waaiers tot luxe festival waaiers, van bamboe waaiers tot papieren waaiers: in het aanbod van Pinkcube heb je veel keuze. De waaiers laten bedrukken in verschillende drukkleuren of in full color? Ook geen probleem.

Moeiteloos waaiers bestellen bij Pinkcube

Moeiteloos het mooiste resultaat, dat is waar we bij Pinkcube iedere dag weer hard voor werken. Wij snappen dat je niet veel tijd wilt steken in het uitzoeken van geschikte promotieartikelen zoals bedrukte waaiers. Daarom maken we het je graag gemakkelijk. We hebben alvast een voorselectie gemaakt van kwalitatief goede waaiers die je met onze eenvoudige configurator geheel naar eigen wens samenstelt. Bestel vervolgens de waaiers met logo direct online of vraag een offerte aan. In beide gevallen sturen we binnen 1 uur na de aanvraag een digitaal ontwerp toe. Na akkoord starten wij pas met het bedrukken van de waaiers. De verwachte levertijd staat aangegeven bij alle producten en we houden je altijd netjes op de hoogte van de bestelling. Het bestellen van bedrukte waaiers is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube.