Toon filters
Categorieën
Kleur
Materiaal ribben
  • Houten ribben 3
  • Plastic ribben 2
Levertijd
  • 3 - 5 werkdagen 2
  • 5 - 10 werkdagen 19
  • 10 - 15 werkdagen 1
  • > 15 werkdagen 3

Waaiers bedrukt met uw eigen logo

Waaiers zijn hét ideale artikel voor festivals, concerten of sportevenementen. Bedruk de waaiers met het logo van uw bedrijf en succes is gegarandeerd. Tijdens de warme zomerdagen is het in Nederland, maar ook in het buitenland, af en toe even afzien. Een bedrukte waaier brengt dan de welkome verkoeling met zich mee. U zult veel mensen blij maken met één van onze waaiers. Gezien het formaat van de waaiers is deze gemakkelijk in een tas(je) op te bergen en kan die er snel worden bij gepakt op de warme (zomer)dagen. Kijk snel naar ons assortiment en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vergelijk
Toon prijs
25 artikelen
Sorteer op:

Verschillende soorten waaiers bedrukken

Bij Pinkcube hebben we waaiers met houten ribben en waaiers met plastic ribben. De ribben zijn de stokjes waar het doek omheen gespannen zit. Deze Spaanse waaiers zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar en daarnaast ook in verschillende kleuren te bedrukken. Deze kleurrijke waaiers zijn tevens een zeer geschikt artikel om uw logo op te bedrukken, doordat bij het uitklappen van de waaier, uw logo maximaal zichtbaar zal zijn. Stelt u zich eens voor als uw bedrukte waaiers op een groot festival of evenement te zien zijn!

Daarom bestelt u waaiers met logo bij Pinkcube!

Moeiteloos het mooiste resultaat, dat is waar wij bij Pinkcube elke dag weer hard voor werken. Wij snappen dat u niet teveel tijd wilt steken in het uitzoeken van geschikte promotieartikelen. Daar gaan wij u bij helpen! Wij hebben vast een voorselectie gemaakt van kwalitatief goede waaiers die u met onze eenvoudige configurator geheel naar eigen wens samenstelt. U kunt direct online bestellen óf eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. In beide gevallen sturen wij u eerst een digitaal ontwerp toe en gaan we pas drukken als u 100% tevreden bent. Tot slot houden we u altijd netjes op de hoogte van de status van uw bestelling en kunt u vertrouwen op onze levertijden. Bestel uw waaiers met eigen branding zonder zorgen bij Pinkcube. Heeft u nog verdere vragen? Dan staan wij voor u klaar om u verder te helpen!