Chocoladereep met logo

Er zijn heel veel mooie momenten waarop u bedrukte chocolade cadeau kunt doen. Bijvoorbeeld voor een jubileum, om waardering uit te spreken naar klanten, maar ook als bedankje voor uw personeel. Ook met kerst is chocolade bedrukken met logo een leuke en originele verrassing. Wat uw reden ook is, bij ons bestelt u eenvoudig en snel chocolade met logo. U levert bestanden aan en wij regelen de rest! U kunt er zelfs voor kiezen om de chocoladerepen bij uw ontvanger thuis te laten bezorgen. Inclusief een kaartje. Dat is pas een persoonlijke, chocolade boodschap.

Onze chocoladerepen zijn gemaakt van UTZ Certified chocolade van het Belgische merk Barry Callebaut. Of kiest u toch voor een originele Tony Chocolonely reep gepersonaliseerde wikkel? Alles is mogelijk! De keuze laten we geheel aan u over. Met kerst chocolade heeft u een mooie toevoeging aan een kerstgeschenk of verras uw medewerkers met chocoladeletters thuisbezorgd.

Chocoladerepen met eigen opdruk, logochocolade of wikkelchocolaatjes

In ons assortiment chocoladerepen zijn diverse soorten te vinden. Naast de traditionele reep chocolade bestaande uit een reep met 14 blokjes vindt u ook een chocobar dat beschikbaar is in melk, witte of pure chocolade en bestaat uit één tablet chocolade. Heerlijk genieten!

Chocolade wikkel maken

Natuurlijk hebben wij ook bedrukte chocolade wikkels. U kunt kiezen voor een Tony's Chocolonely chocoladereep wikkel bedrukken of voor een reep van Belgische Barry Callebaut chocolade. Weet u nog niet zeker welk ontwerp u op de wikkel wilt? Geen enkel probleem. Onze grafisch vormgevers zitten vol met creativiteit en helpen u graag. Zo heeft u altijd originele chocolade met eigen wikkel.