Bedrukte lolly's met logo

Een lolly is perfect om weg te geven. Iedereen lust er wel één, makkelijk mee te nemen en door de lage kosten, perfect te gebruiken als give-away. Onze collectie Lolly's bestaat uit diverse modellen. Al onze Lolly's zijn te bedrukken met uw eigen logo of opdruk en zijn in tal van kleuren verkrijgbaar.

Lolly's met een logo of tekst bedrukt

Bedrukte lolly's, verkrijgbaar in ronde, vierkant, langwerpige, 3D of platte vormen. De lolly's zijn te bedrukken met uw naam (tekst) of met uw eigen logo. De lolly's zijn voorzien van eetbare inkt, en voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarnaast zijn de lolly verpakt in diverse wikkels of verpakkingen. Zodat uw logo altijd bedrukt kan worden in eigen stijl. We hebben voor elk evenement wel een een geschikt lolly. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huwelijk, beurzen, feestelijke opening of gewoon bij binnenkomst op de balie? Iedereen houdt van lollies, daarom zijn ze breed inzetbaar als relatiegeschenk.

Foto lolly en diverse verpakkingen voor lolly's

We hebben diverse lolly's met leuke wikkels. Bijvoorbeeld de rock lolly, de 3D lolly, platte lolly, ronde lolly, of de lolly in een dichte verpakking. Ook hebben we een full color lolly in ons assortiment. Op deze foto lolly kan een full color afbeelding gedrukt worden. Uw logo kan hierop dus perfect uitkomen en deze lolly's zijn verkrijgbaar in diverse fruitsmaken.