Toon filters

Bedrukte lollies met logo

Een lolly is perfect om weg te geven. Iedereen lust er wel één, makkelijk mee te nemen en door de lage kosten, perfect te gebruiken als give-away. Onze collectie Lollies bestaat uit diverse modellen. Al onze Lollies zijn te bedrukken met uw eigen logo of opdruk en zijn in tal van kleuren verkrijgbaar.

Vergelijk
Toon prijs
7 artikelen
Sorteer op:

Lolly's met een logo of tekst bedrukt

Bedrukte lollies, verkrijgbaar in ronde, vierkant, langwerpige, 3D of platte vormen. De lollies zijn te bedrukken met uw naam (tekst) of met uw eigen logo. De lollies zijn voorzien van eetbare inkt, en voldoen aan alle veiligheids eisen. Daarnaast zijn de lollies verpakt in diverse wikkels of verpakkingen. Zodat uw logo altijd bedrukt kan worden in eigen stijl.

We hebben voor elk evenement wel een een geschikt lollie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huwelijk, beurzen, feestelijke opening of gewoon bij binnenkomst op de balie? Iedereen houdt van lollies, daarom zijn ze breed inzetbaar als relatiegeschenk.


Foto lolly en diverse verpakkingen voor lollies

We hebben diverse lollies met leuke wikkels. Bijvoorbeeld de rock lolly, de 3D lolly, platte lolly, ronde lolly, of de lollie in een dichte verpakking.

Ook hebben we een full color lollie in ons assortiment. Op deze foto lolly kan een full color afbeelding gedrukt worden. Uw logo kan hierop dus perfect uitkomen. Ook zijn de lollies verkrijgbaar in diverse fruitsmaken.