Bedrukte snoepjes, zuurtjes en gummibeertjes met logo

Heeft u een beurs of evenement en u zoekt losse snoepjes die u bijvoorbeeld in uw stand wilt leggen? Kijk dan eens bij deze selectie losse snoepjes. Onze collectie losse snoepjes loopt uiteen van zuurtjes tot grote zuurstokken en van gummie beertjes tot dropjes. Dit allemaal individueel verpakt zodat u het perfect kunt weggeven. Alle verpakkingen zijn te bedrukken met uw logo of ontwerp.

Bedrukte zuurtjes, gummibeertjes / gummie vormpjes of zuustokken, toffees of snoepjes met logo zijn het ideale promotie en reclame middel. Het snoepgoed kan bedrukt worden met uw eigen logo. Dit kan zowel in tekst als full color.

Bedrukte snoepjes met eigen logo naam of tekst

Zo is de zuurstok een ideaal promotieartikel. De zoete stok kan worden voorzien van een transparante wikkel die full color te bedrukken is.

Ook is het eetbaar papier met eigen logo bedrukt in vanille smaak een echte blikvanger. U kunt hier originele uittingen mee bedenken. Niet alleen volwassenen zijn hier gek op, vooral bij de kleine kinderen blijft het toch magisch.


Bedrukte gummie snoepzakjes met logo kleine oplage

De bestseller van ons bedrukte snoep in zak, is toch wel ons eigen zakje met gummie vormen. De zakjes zijn goed gevuld met diverse vormen. We kunnen deze dan ook leveren met echte A-kwaliteit Haribo snoep. Ook kunnen we zelfs uw eigen vorm maken (vanaf 10000 stuks) zodat u altijd een uniek gummie snoepje heeft.

Zuurtjes zijn nog steeds de populairste (en oudste snoepjes) die men kent. We hebben daarom ook diverse afmetingen in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van het flowpack mini zuurtje (in verpakking)?, het maxi zuurtje, of wenst u toch een klein mini zuurtje? Toch niet opzoek naar de traditionele vorm? Dan is misschien het zuurtje in de vorm van een hart echt iets voor u!