Bedrukte zakjes snoep met logo

Blokzakjes zijn leuk om uit te delen en zeker leuk om te krijgen. Ze zijn bedrukt met uw logo ook een goed reclamemiddel. Onze bedrukte zakjes snoep kunnen gevuld worden met diverse soorten snoepjes en u kunt de kaartje aan het zakje tot full colour bedrukken. Zo kunt u altijd uw ontwerp toepassen. Perfect toch?

Snoepzakjes met eigen bedrukking en logo

De transparante snoep blokzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo is er bijvoorbeeld het kleine blokzakje, medium blokzakje en het snoep blokzakje large.

Op de bedrukte snoepzakjes (ook wel blokzakje genoemd), zit een kopkaartje wat full color bedrukt kan worden met een logo. Dit kan uw bedrijfslogo zijn, maar ook een tekst behoort tot de mogelijkheden.


Diverse vullingen voor snoepzakjes bedrukt met logo

De snoepzakjes kunnen gevuld worden met diverse vullingen. Zo kunnen we de blokzakjes vullen met; kauwgomballen, bedrukte blokzakjes met winegums, sula mix, dropstaafjes, vruchtenhartjes, gemengde drop, snoepgoed met zakjes hoestpastilles, blokzakjes met jellybeans, schoolkrijt, auto pepermunt, blokzakjes bedrukt met logo en gevuld met Engelse drop, Wilhelmina pepermunt, munten, Hollandse geveltjes, mini chocolade, of wat dacht u bijvoorbeeld van Hollandse hopjes bedrukt met logo, toffees of telefoon pepermunt?

Mocht u toch een andere wens hebben om uw bedrukte blokzakjes te vullen met andere vullingen, dan is dit natuurlijk mogelijk. Hiervoor kunt u altijd even contact met ons opnemen.