Spellen bedrukken 

Wie houdt er nu niet van een spelletje? Bij Pinkcube vind je een groot assortiment bedrukte bordspellen, bedrukte denkspellen of bedrukte kaartspellen en nog veel meer soorten spellen die wij bedrukken jouw logo. Veel spellen zijn leverbaar vanaf een kleine oplage. De bedrukte spellen zijn ideale relatiegeschenken, maar ook een verrassend cadeau voor je studenten of medewerkers. Heb je een tof idee voor een eigen spel voor jouw bedrijf? Wij maken ook spellen volledig op maat.

Spellen met logo bedrukken: een origineel geschenk

Bedrukte spellen zijn leuke geschenken voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een relatiegeschenk spel. Of deel de bedrukte spelletjes uit op een evenement, een open dag of als presentje voor de vakantie. Of het nu gaat om luxe spellen bedrukken of goedkope spelletjes: er zijn genoeg mogelijkheden om de ontvangers te verrassen. Laat de speldoos of de spellen met logo bedrukken en je zorgt meteen voor een stukje branding. Zo heb je twee vliegen in één klap! Bij Pinkcube laat je moeiteloos verschillende soorten spellen met logo bedrukken. En wij zorgen dat het logo of de bedrijfsnaam er perfect op staat!

Diverse spellen bedrukken

Bij Pinkcube heb je ontzettend veel keuze als het gaat om spelletjes bedrukken. Ben je op zoek naar een schaakspel, een houten puzzel of juist een kaartspel? Of wil je leuke buitenspelletjes bedrukken zoals een beachball set of jeu de boules? Ontdek het verrassende aanbod bij Pinkcube met zowel luxe spellen als goedkope spellen met opdruk en maak je keuze! Heb je daar hulp bij nodig? Neem dan gerust contact op. Wij denken graag met je mee voor het ideale spel voor jouw doelgroep.

Bedrukte spellen: ontdek onze toppers

Welke spellen wij allemaal met logo bedrukken? Ontdek de verschillende spelletjes per categorie of ontdek onze toppers door te selecteren op 'Best verkocht'. Ga je voor luxe relatiegeschenken of wil je goedkope spellen bedrukken als giveaway? Bij Pinkcube is het allemaal mogelijk. Wij leveren de bedrukte spellen supersnel en spoedleveringen zijn ook mogelijk.

Spel personaliseren: altijd goede kwaliteit

Laat je een spel personaliseren met bedrijfslogo of een andere opdruk? Bij Pinkcube ben je altijd zeker van een bedrukking van topkwaliteit. Laat de speldoos bedrukken of het spel zelf. Per product zie je wat de mogelijkheden zijn en in hoeveel kleuren wij het betreffende spel bedrukken. Bij sommige spellen is een full colour bedrukking mogelijk. En denk ook aan meerdere opdruklocaties. Dit staat aangegeven in het formulier voor het samenstellen van het product. Veel spellen bedrukken wij al vanaf een kleine oplage. Ook dat staat aangegeven bij ieder spel. Net zoals de verwachte leverdatum. Wij sturen je na de bestelling binnen 1 uur een digitale drukproef ter controle. Zo heb je altijd duidelijkheid!