Bij Pinkcube vindt u een groot assortiment bedrukte bordspellen, bedrukte denkspellen en speelkaarten met eigen logo. Alle spellen zijn leverbaar vanaf een kleine oplage en scherp geprijsd. Met bedrukte spellen via Pinkcube heeft u zeker succes bij uw eigen en nieuwe klanten. Heeft u een idee voor een eigen spel voor uw bedrijf? Wij kunnen alles voor u realiseren en maken ook spellen volledig op maat.

Spellen bedrukken met uw eigen logo

Bedrukte spellen zijn leuke relatiegeschenken. Uw relaties hebben er veel speelplezier mee en uw merknaam wordt op een leuke laagdrempelige manier gecommuniceerd. De mogelijkheden bij het bedrukken van spellen is groot. Zo kunnen wij een enkel spel bedrukken, maar er zijn ook complete spellensets te bedrukken. U vind bij ons verschillende soorten bedrukte spellen. Zo kunnen wij goedkope bedrukte spellen leveren waarvan de kwaliteit goed is.

Uw kaartspel met eigen opdruk

Een van de meest bedrukte spellen is het kaartspel. Kaartspellen worden ook al sinds jaar en dag voorzien van reclame. Dat je je bedrijfsnaam of logo goed over kan brengen op een bedrukte spelkaart is dan ook al lang bewezen. Onze kaartspellen kunnen full collour worden bedrukt. Ook kunnen we de bedrukte spelkaarten in verschillende verpakkingen leveren. De verpakking kan uiteraard ook weer van een bedrukking worden voorzien.

Bedrukte spellen goed en goedkoop

Al onze bedrukte spellen zijn van goede kwaliteit. Hierdoor kan er uren speelplezier aan beleefd worden. Wij hebben uitsluitend gekozen voor spellen waarop de bedrukking een goede hechting heeft. Ook kunnen wij al vanaf een kleine oplage spellen bedrukken. Door onze scherpe prijs kunt u dus ook met een klein budget al leuke bedrukte spellen voor uw relaties in huis halen.

Bedrukte spellen als relatiegeschenk

Bedrukte spellen zoals een jojo, denkspellen, puzzels of speelkaarten bestelt u gemakkelijk online via onze webshop Pinkcube.nl. Wij hebben diverse spellen op voorraad welke zijn te bedrukken met logo en snel kunnen worden geleverd. Staat uw gewenste spel er niet bij, laat ons dan uw wensen weten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor spelletjes met of zonder bedrukking waarvoor wij graag een vrijblijvend offerte maken.