Rugzakken bedrukken met logo

Heb je er al eens aan gedacht om een rugzak als cadeau te geven? Het is niet alleen een functioneel cadeau, maar ook een avontuurlijk relatiegeschenk dat van pas komt tijdens een zakenreis of een backpack trip. Daarnaast is rugzakken laten bedrukken ook nog eens geschikt om jouw merk of naam mee te communiceren. Door het grote drukvlak heeft de rugzak veel mogelijkheden. Met een opvallende bedrukte rugzak creëer je een hoge attentiewaarde voor uw publiek. Voor een simpele rugzak die bedoeld is voor promotiedoeleinden, kun je non woven rugzakken overwegen. Geef je rugzakken cadeau aan medewerkers die op zakenreis gaan of een beursbezoek gepland hebben? Kies dan voor bedrukte laptoprugzakken. Voor een relatiegeschenk dat je weggeeft bij een speciale gelegenheid, zoals een jubileum van een medewerker, kun je kiezen voor luxe rugzakken.

Bedrukte Rugzakjes van verschillende materialen

Wij leveren rugzakken met bedrukking van diverse materialen. Ook kun je kiezen uit verschillende modellen en diverse kleuren. Zo hebben wij rugzakken van katoen, polyester of non-woven. De meeste rugzakken zijn gemaakt van 600d (denier) polyester. Het getal geeft aan hoe dik de polyester is. 300d is een lichte vorm van polyester en 600d valt onder de heavy duty, oftewel zware categorie. 600d polyester ziet men vooral bij rugzakken van topkwaliteit zoals bij laptoprugzak. Doordat men in deze rugzak een device bewaard, is het van essentieel belang dat de stof stevig is. Ook sporttassen zijn vaak gemaakt van 600d polyester, omdat men hierin zware spullen bewaard en dit materiaal gemakkelijk schoon te maken is.

Onze bedrukking heeft op al deze verschillende materialen een goede hechtsterkte. Op die manier zorgen wij ervoor dat jouw logo of naam lange tijd goed en mooi zichtbaar blijft. Daarnaast zetten wij bij elke rugzak wat de verwachte levertijd is. Wil je gebruik maken van een snelle levering? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over onze spoedlevering mogelijkheden.

Voor elke gelegenheid heeft Pinkcube een rugtas. Wil je rugzakken laten bedrukken als relatiegeschenk? Neem dan een kijkje tussen onze luxe rugzakken met onder andere anti-diefstal rugzakken en laptop rugtassen. Ben je op zoek naar een goedkoop reclame rugzakje? Ook dan ben je bij Pinkcube aan het juiste adres.