Draagtassen bedrukken

Draagtassen zijn zeer geschikt om in te zetten als promotiemiddel of relatiegeschenk. Ze verminderen het gebruik van plastic wegwerptassen en bieden volop ruimte voor het bedrukken van een bedrijfslogo en/of boodschap. Het is een praktisch item dat de ontvangers overal mee naartoe nemen. En zo nemen ze je logo ook overal mee naartoe! Laat draagtassen bedrukken bij Pinkcube en zorg op een slimme manier voor meer zichtbaarheid. Wij leveren bedrukte draagtassen in verschillende soorten en maten, in een oplage van 5 stuks of meer.

Verschillende soorten draagtassen met logo

Laat je verrassen door het ruime aanbod draagtassen bij Pinkcube. Tassen van verschillende materialen zoals katoen, canvas, bamboe en zelfs wasbaar papier. Tassen in verschillende modellen, formaten en kleuren. Een extra grote draagtas laten bedrukken? Of juist een kleiner formaat om makkelijk in de tas mee te nemen. Dankzij het grote aanbod zit er altijd wel een perfecte draagtas bij. En het team van Pinkcube helpt je graag om die te vinden. We staan altijd voor je klaar en reageren supersnel via chat, mail of telefoon. Maak daar dus gerust gebruik van!

Bedrukking naar wens

Wil je een draagtas laten bedrukken met je logo, een bepaalde tekst of een andere afbeelding? Jij hebt de keuze. Per product geven we aan wat de bedrukkingsmogelijkheden zijn, zoals het aantal kleuren, de opdruklocatie(s) en -afmeting. Na het aanvragen van een offerte krijg je van ons gratis een digitaal ontwerp. Binnen 1 uur zelfs. Zo weet je snel hoe de draagtas bedrukt eruit zal zien. Laat je ook inspireren door onze andere producten die het gebruik van wegwerpplastic verminderen, zoals ​harde plastic bekers met logo en ​bedrukte waterflessen.