Stressballen bedrukken

Is het tijd om even te ontspannen en de stress van je af te knijpen? Dan komt een stressbal goed van pas! Dat maakt een bedrukte stressbal tot zo'n populaire giveaway. Ze zijn in diverse kleuren en vormen verkrijgbaar bij Pinkcube.nl. De stressballen bedrukken wij naar wens met logo, een tekst of andere opdruk in maximaal 4 kleuren. Maar wij leveren de anti-stress artikelen naar wens ook zonder opdruk. Verras je klanten, relaties of medewerkers met zo'n leuk en praktisch item. Daar zijn ze sowieso heel blij mee. Wil je meer zien van ons ballen assortiment? Neem een kijkje bij onze strandballen, voetballen of plastic ballen.

Een opvallend promotieartikel

Ook al zijn bedrukte stressballen niet zo heel groot, het zijn wel opvallende promotieartikelen. Dit komt vooral door de verschillende vormen en felle kleuren waarin de stressballen met logo verkrijgbaar zijn. Voeg ze toe aan een goodiebag als giveaway tijdens een beurs of een ander evenement. Deel ze uit aan relaties die op bezoek komen. Of verras je medewerkers op kantoor met een leuke, bedrukte stressbal. Het is een grappig, maar ook praktisch promotiemiddel. En wij zorgen ervoor dat het logo er perfect op staat! En kijk ook eens naar onze andere kantoorartikelen zoals bedrukte pennen en bedrukte muismatten. Genoeg mogelijkheden om te zorgen voor wat extra promotie op kantoor.

Welke stressballen met logo bedrukken?

Op deze pagina kun je de collectie anti-stress artikelen van Pinkcube.nl bekijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een anti-stress hart, een anti-stress dobbelsteen of een anti-stress koe? Maar natuurlijk zijn er ook eenvoudige, ronde stressballen met logo verkrijgbaar voor scherpe prijzen. En ook al zijn het goedkope stressballen, ze zijn altijd van goede kwaliteit. Kijk welke stressbal goed bij je doelgroep of bij de specifieke campagne past. Je kunt verschillende kleuren stressballen laten bedrukken die passen bij je huisstijl of juist extra opvallen in combinatie met het logo van je bedrijf. Dankzij het ruime aanbod anti-stress artikelen is er voor iedereen een leuke stressbal met logo verkrijgbaar. Ontdek ook welke stressballen in kleine oplage verkrijgbaar zijn. De minimale afname staat bij ieder product vermeld.

Moeiteloos anti-stress artikelen bedrukken

Snel stressballen bedrukken is voor Pinkcube.nl geen uitdaging. Wij zorgen moeiteloos voor het mooiste resultaat, met logo's die er perfect op staan. Bestel de bedrukte stressballen direct online of vraag een offerte aan. Binnen 1 minuut ontvang je van ons een duidelijke offerte in je mailbox. Daar hoef je dus niet lang op te wachten! Na akkoord krijg je binnen 1 uur een digitale drukproef zodat je ziet hoe wij de stressbal bedrukken met logo. De bezorging is bovendien razendsnel. Per anti-stress artikel geven wij de verwachte leverdatum aan. Zo heb je altijd duidelijkheid. En als je vragen hebt, kun je altijd even contact opnemen. Wij denken graag met je mee en geven je een eerlijk advies.