Strandtassen bedrukken

Een strandtas is het ideale, zomerse relatiegeschenk! Laat strandtassen bedrukken met je eigen ontwerp of logo en vul deze met leuke items. Een hippe manier om reclame te maken in de zomermaanden. De tassen zijn ruim genoeg om strandartikelen mee te nemen en beschikken vaak over een binnenvakje met reis. Grote kans dat de bedrukte strandtas met de ontvangers mee naar het strand of misschien wel op vakantie gaat. Dan gaat jouw merk dus ook automatisch mee!

Pinkcube heeft een heel gevarieerd aanbod als je strandtassen wilt laten bedrukken, maar wij bedrukken nog veel meer leuke, zomerse producten. Denk bijvoorbeeld aan ​zonnebrand met logo of een ​bedrukte zonnebril. Wij hebben alles wat nodig is voor een leuke, zomerse campagne.

Strandtassen van verschillende materialen

Op deze pagina zie je welke strandtassen we met logo bedrukken. Een verrassend aanbod met zowel goedkope strandtassen als meer premium varianten. Strandtassen van verschillende materialen en in verschillende formaten. Denk bij materialen aan canvas, jute, katoen, PET, of biologisch katoen. Gebruik de handige filters op om de meest geschikte strandtas te vinden. Hulp nodig bij de keuze van de juiste strandtas? Dat is geen enkel probleem en daar helpen wij graag bij. Het team van Pinkcube reageert altijd snel via chat, mail of telefoon.

Bestel je favoriete strandtas

Heb je die ene musthave strandtas gevonden? Laat je strandtas bedrukken door een paar eenvoudige stappen te volgen. Stel je product samen, vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 1 uur een digitale proefdruk van ons. Alleen als jij helemaal tevreden bent, starten wij met bedrukken. Het bestellen van een bedrukte strandtas is echt een fluitje van een cent bij Pinkcube. En wij zorgen ervoor dat je logo of design er perfect op staat. Bestel snel en zorg voor een extra boost van jouw merk in de zomer!